Хекимян изпусна свой човек заради скандал

Константин Караджов изненадващо напусна bTV след 20 години стаж в медията и отива в конкурентната NOVA

Хекимян изпусна свой човек заради скандал | StandartNews.com

Константин Караджов изненадващо напусна bTV след 20 години стаж в медията и отива в конкурентната NOVA. На новото място той става изпълнителен продуцент на новините в Нова NEWS на мястото на Габриела Николова, която беше пристигнала с целия си екип на Канал 3, пише "Галерия", позовавайки се на хора от нюзрума на двете медии.

В bTV Караджов беше шеф на продуцентите в новините. Той е един от най-талантливите телевизионни журналисти в сутрешния блок и доскоро нищо не предвещава внезапната рокада. В основата на раздялата на Караджов с bTV е напускането на годеницата му - Ирена Рашева, вследствие на разногласие с директора на "Новини, актуални предавания и спорт" Антон Хекимян.

Тя вече е репортер в новия сутрешен блок на NOVA NEWS. Караджов и Ирена Рашева се сгодиха през септември, а под обща снимка, която публикува в социалните мрежи, журналистът написа “Мечтай, пожелай, направи“.

Напускането на Константин Караджов е тежък удар за bTV, защото продуцентът е един от най-креативните и разпознаваеми лица на медията. След като Хекимян стана шеф на медията тя губи доста от най-популярните си лица като Лора Крумова, Марина Цекова и др. В същото време Нова телевизия отбелязва впечатляваш рейтинг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай