Харисън Форд: Скоро започваме снимките на „Индиана Джоунс 5“

Огромна промяна очаква моя герой, казва екшън звездата

Харисън Форд: Скоро започваме снимките на „Индиана Джоунс 5“ | StandartNews.com

Харисън Форд разкри, че снимките за дългоочаквания „Индиана Джоунс 5“ започват само след няколко месеца. Актьорът сподели и малко подробности около бъдещото продължение.

„Няма смисъл да ви разказвам цялата история, но мога да заявя, че ще видим ново развитие в личния живот на Инди. Много въпроси от бурното му минало ще намерят своя отговор. Сценарият е много добър, нямам търпение да започнем работа. Винаги с удоволствие се завръщам към тази роля. Имаме възможността да направим нов филм, с който да зарадваме феновете си още повече.  Чувствам, че сме задължени да се постараем точно толкова, колкото при първата лента“, каза Форд пред „IGN“.

Очаква се Стивън Спилбърг отново да режисира и готовият продукт да се появи на 9 юли 2021-а. За пета част на култовата поредица се говори от над 10 години насам, още след излизането на „Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп“ през 2008-а, когато Форд си партнира с Шая Лебьоф, в ролята на сина му. Дълго време се твърдеше, че Лебьоф официално ще наследи персонажа на странстващия професор от 77-годишния ветеран в следващия филм. След като от Дисни закупиха правата за поредицата, студиото обяви петата част още през 2016-а, но от тогава непрекъснато отлагат старта на продукцията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай