Хари каза ще се върне ли в кралското семейство

Поредно интервю с принца

Хари каза ще се върне ли в кралското семейство | StandartNews.com

Хари заяви в поредното ново интервю, че "никога не може да излезе" от кралското семейство, но не вярва, че някога ще бъде възможно той и херцогинята на Съсекс да се върнат във Великобритания като действащи кралски особи.

"Дори да има споразумение или договореност между мен и семейството ми, онази трета страна съществува, а тя ще направи всичко възможно, за да се увери, че това няма да се случи", каза той в ефира на "Добро утро, Америка", намеквайки, че има предвид медиите и конкурентните кралски пресслужби. "Не просто ни спира да се върнем, а го прави невъзможно."

Той заяви, че вярва, че покойната му майка би била съкрушена от разрива, който се е получил между него и брат му Уилям. "Мисля, че щеше да е много тъжна... Мисля, че сърцето ѝ щеше да бъде разбито."

Той настоява, че Елизабет II не се е разстроила от желанието му да се оттегли като действащ кралски служител. "Тя знаеше какво се случва. Знаеше колко е трудно. Не знам дали е била в състояние да го промени", каза той.

"Тя никога не ми е казвала, че е гневна. Мисля, че беше тъжна, че се е стигнало дотам", добавя Хари, цитиран от offnews.bg.

За кралското семейство Хари казва: "Не мога да се измъкна никога и съм изключително наясно с положението си. Невероятно благодарен съм за живота, който съм имал и продължавам да живея. Няма вариант, в който някога ще мога да се измъкна от това."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай