Хари и Меган в паника. Свършиха парите

Нова драма споходи блудната двойка

Хари и Меган в паника. Свършиха парите | StandartNews.com

Нова драма споходи блудния принц Хари. Той се тревожи за бъдещето си с Меган Маркъл в Америка, тъй като започва да изпитва финансови проблеми. Двойката се премести в Калифорния преди три години, но изглежда сега възнамерява да се върне обратно на Острова, пише Mirror, цитиран от БЛИЦ.

Според медията, която се позовава на неназован източник, принцът е изпаднал в паника след разтрогването на партньорството за 25 милиона долара със Spotify. Също така Хари и Меган били разочаровани, че не са получили номинация за награда „Еми“ за своя документален сериал.

За са си върже гащите принц Хари се свързал с баща си крал Чарлз и брат си Уилям, като ги помолил за финансови съвети.

„Хари започна да се чуди дали е взел правилното решение, като е напуснал Великобритания. Той дори е предложил на Меган да се завърнат в Лондон и да се влеят отново в кралското семейство“, твърди източникът.

Хари телефонирал на Уилям, за да обсъдят евентуалното им връщане в Обединеното кралство, където „да служат на крал Чарлз“.

„Хари има нужда от план Б, но Уилям не знаеше какво да каже. Чарлз пък отвърна на сина си, че ще „помисли върху неговото предложение“, заявява приближен пред In Touch.

Меган обаче не одобрявала идеята на Хари и дори останала „изумена“, когато разбрала, че той е разговарял с принц Уилям.

След като Хари и Меган се оттеглиха като висши членове на британската монархия, те разказаха за живота сред кралските особи в документален сериал на Netflix. В поредицата Хари отправи множество обвинения към родния си баща и брат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай