Хари и Меган с тайна сватба

Венчавката е била три дни преди официалната церемония, разказаха принцът и жена му

Хари и Меган с тайна сватба | StandartNews.com

Хари и Меган са се оженили тайно три  дни преди официалната венчавка, споделиха те пред Опра Уинфри.

„Това никой не го знае. Звъннахме на архиепископа и му казахме: „Сватбата ще бъде спектакъл за целия свят. Но ние искаме да сключим съюз само двамата – за самите нас“.  Частната царемония е била без членовете на семейството и без нито един гост – в задния двор на дома им и само с архиепископа на Кентърбъри.

ВИЖ ОЩЕ: Колко ще спечели Опра от Меган и Хари

"Нашето семейство е от нас двамата, двете ни деца и двете ни кучета", коментира принцът, не оставяйки никакво съмнение, че не брои роднините в Лондон. Той не скри огорчението от баща си, принц Чарлз. Според Хари покойната му майка, принцеса Даяна, би била много разстроена от начина, по който британското кралско семейство се е отнесло със съпругата му Меган. "Преди да срещна Меган, се чувствах като заточеник", изцепи се принцът.

ВИЖ ОЩЕ: Вижте порасналия син на Хари и Меган

В неделя, преди да се завърти интервюто на херцозите, „Таймс“ пусна няколко негативни статии за Меган Маркъл. В една от тях се твърди, че е получила подарък обици от саудитски принц, за когото се смята, че е замесен в убийство на журналист. „Дейли мейл“ и други британски таблоиди пък призоваваха да се отмени излъчването на интервюто на  Опра Уинфри със съпрузите заради влошаването на здравето на 99-годишния принц Филип, дядото на Хари.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай