Хари и Меган напускат Ел Ей?

Херцозите търсели жилище в Ню Йорк

Хари и Меган напускат Ел Ей? | StandartNews.com

Принц Хари и жена му Меган Маркъл явно не могат да открият най-доброто място, на което да се установят поне за няколко месеца. Херцозите, които поживяха в Канада, а сега – все още - обитават милионерско имение в Бевърли хилс, вече имали нова цел: Ню Йорк.  Лос Анджелис им е тесен – искат да отлетят към Източния бряг, пише британската версия на  ОК!  Пак според анонимния източник, Градът на ангелите вече не изглеждал толкова атрактивен за бившата актриса, която доскоро се надяваше, че Холивуд ще отвори широко вратите си за нея, а той взе, че затвори заради пандемията.

„Понякога се усещат като затворници – никъде не могат да мръднат, без да бъдат последвани от папараците. Просто им се иска да сменят обстановката, а в Ню Йорк може би ще бъдат малко по-анонимни“, твърдял информаторът от обкръжението им.

Но изданието Gossip Cop, което е специализирано в развенчаването на всевъзможни слухове, подлага на съмнение тази версия. Вярно е, че Хари и Меган неотдавна подписаха договор с Harry Walker Agency- да бъдат доброволци по време на пандемията, но това надали ще ги спре. Още повече, че се очаква през юли и август те да бъдат за шест седмици в Англия.  

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай