Хари дошъл потен и притеснен на първата среща с Меган

Двамата се запознали в Инстаграм

Хари дошъл потен и притеснен на първата среща с Меган | StandartNews.com

В новата документална поредица на Netflix, посветена на Меган и Хари, двамата споделят как са се запознали. Това се случило в Инстаграм. 

"Преглеждах новините и видях снимка на Меган с далечен познат, на която си бяха направили Snapchat", разкри Хари в първия епизод от сериала, озаглавен "Хари и Меган", чиято премиерата беше в четвъртък.

След това Хари разкри, че Меган си била сложила кучешко лице върху своето на снимката. "Помислих си "Кой е това?!", казва Хари.

Меган допълни, че неназованият приятел след това й е казал, че "Принц Хаз" е питал за нея и е предложил да се срещнат. "Попитах кой е той", казва Меган и споделя, че е пожелала да разгледа профила му. 

Тя се очаровала от снимките, които публикувал, казва, че за нея това е барометър, а те разкривали хубави места в Африка. И така си разменили телефоните. По това време Меган правела планове да направи обиколка из Европа, сама.  

На първата среща Хари закъснял, защото попаднал в задръстване и бил много притеснен. Тя естествено се чудела какво става и мислела, че от "онези типове с голямо его и няма да участва в това". "Бях се паникьосал, потях се", разправя Хари. Накрая като го видял потен и притеснен, тя разбрала, че не не шегува и това ѝ се сторило очарователно. 

Хари и Меган разказаха как са избягали заедно в Ботсвана през 2016 г., след като са се срещали само два пъти преди това. Живели в палатка 5 дни. После се качили на кораб и обиколили Ботсвана, която е скъпа за Хари, тъй като дълги години работи по опазването на природата там.

"Беше ми важно да споделя това пътешествие с Мег. Неусетно се хванахме за ръце, целунахме се и това изглеждаше напълно нормално и естествено", спомня си Хари. 

"И двамата можехме да бъдем напълно себе си", добавя Меган за живота в "храстите".

"Нямаше мобилни телефони, нямаше огледало. За щастие, наистина се харесахме", твърди тя. 

След пътуването си до Африка Меган и Хари продължиха романса си в Лондон и Торонто, като Хари следваше стриктното двуседмично правило на новата си приятелка, че трябва да се виждат поне веднъж на всеки 14 дни.

"Първите няколко месеца никой не знаеше. Беше много по-разумно тя да дойде при мен в двореца в Кенсингтън. След това можехме да скочим в колата и да се отправим към Уиндзор и да се разходим из Фрогмор и да направим всички тези неща заедно, за да можем да се опознаем, без папараците да са по петите ни", каза той.

За годежа Хари разказва, че първо е трябвало да поиска разрешение от баба си, а после е подготвил терен за романтична вечеря. Не знаел какво ще отговори Меган на предложението му за брак, но се шегува, че тя довела кучето си Гай, бийгъл, който осиновила през 2015 година и "имал него за заложник". Отворил шампанско, което изненадало Меган и тя му подхвърлила: "Ама ти не пиеш, какъв е поводът?", докато мажела пилето с масло за вечерята. После я завел в северната градина, където греели 15 електрически свещи, паднал на колене с пръстена, а тя казала: "Да".

"Тя пожертва всичко, свободата, която имаше, за да се присъедини към мен в моя свят", каза Хари.

"Скоро след това в крайна сметка и аз пожертвах всичко, за да се присъединя към нея в нейния свят", продължи той относно решението им от януари 2020 г. да се оттеглят от кралските задължения и да започнат нов живот в Монтесито. 

Източник: Дир.бг

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай