Кейти Пери и Орландо Блум очакват първото си дете

Наследникът им ще се появи през лятото

Кейти Пери и Орландо Блум очакват първото си дете | StandartNews.com

Кейти Пери е бременна с първото си дете от годеника си Орландо Блум. Певицата лично съобщи щастливата новина, като показа коремчето си в края на видеото за новия си сингъл „Never Worn White“. Пери разкри, че с Блум очакват наследника си през лятото и че е щастлива най-сетне да сподели изненадата с феновете си.

„Радвам се, че вече няма да ми се налага да си гълтам корема или да нося големи чанти. Ние сме адски развълнувани и щастливи. Това е тайната, която най-дълго съм пазила. Реших да ви съобщя новината по най-добрия начин – чрез музиката“, написа Пери в социалните мрежи.

Певицата не пропусна да обсъди и второто вълнуващо събитие – новата си песен: „Това не е основният сингъл, но е добро начало. Наложи се това видео да излезе първо, за да мога да обявя бремеността, защото вече става доста очевидна“.

Това е първото дете за Кейти. Блум вече е щастлив баща на 9-годишния Флин от бившата си съпруга Миранда Кер. Пери и звездата от „Карибски пирати“ се сгодиха през 2019-а на Свети Валентин, но продължават да отлагат сватбата си. За момента не е ясно кога ще се състои венчавката, но по последна информация се очаква да има две събития – домашна церемония и грандиозно празненство някъде по света.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай