Кейт Мидълтън на църква с кралицата

Хари и Меган не бяха сред кралското семейство

Кейт Мидълтън на църква с кралицата | StandartNews.com

Елизабет II бе с розова флорална рокля и  и брошка с формата на пеперуда

В неделя сутрин Кейт Мидълтън и принц Уилям бяха въплъщение на елегантността, докато придружаваха кралица Елизабет II на църковна служба в близост до лятната ѝ резиденция в Шотландия. По голяма вероятност за събитието херцогът и херцогинята на Кеймбридж бяха оставили трите си деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, в замъка Балморал, защото малчуганите не ги придружаваха.

В неделя Кейт, Уилям и кралицата присъстваха на служба в църквата "Crathie Kirk", до която се придвижиха с лимузина. Херцогът на Кеймбридж, облечен в тъмен костюм с бяла риза и червена вратовръзка, седеше до шофьора на предната седалка, докато жените стояха и оживено разговаряха.

Мидълтън изглеждаше напълно шикозно в тъмносиньото си палто от еластична коприна с големи златисти копчета отпред, което бе сложила върху зелена рокля на марката "Michael Kros".

До нея кралицата, както винаги, бе величествена в цикламено сако, съчетано с шапка в същия цвят, по чиято периферия вървеше сребърна лента. Елизабет II бе заложила също на розова флорална рокля, огърлица от перли и брошка с формата на пеперуда.

Макар да не бяха с тях в автомобила, световните медии съобщиха, че принц Уилям и Камила също са присъствали на службата. Принц Хари и Меган Маркъл обаче не бяха забелязани сред кралското семейство, но се очаква през следващите дни да се присъединят към лятната почивка на фамилията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай