"Кемпински Хотел Гранд Арена Банско" с приказно парти за първия учебен ден

"Кемпински Хотел Гранд Арена Банско" с  приказно парти за първия учебен ден | StandartNews.com

Банско. Петзвездно парти по повод старта на новата учебна година направиха в „Кемпински Хотел Гранд Арена Банско" за децата на служителите си.

Тържеството за малчуганите се организира за осма поредна година, като сега то бе посветено на света на приказките - свят, който децата сега откриват.

На старта на партито всички деца бяха посрещнати от приказна фея с красива ефирна рокля, която им подаряваше интересни книжки за четене, рисуване и украсяване. Най-малките деца бяха пременени като любимите си анимационни герои и се забавляваха в специално измайсторена вълшебна картонена къща, която беше боядисана и украсена с рисунките на по-големите деца. Повече от 40 деца на възраст между 1 и 14 години се включиха в разнообразните игри и състезания, организирани от екипа на хотела, а готвачите ги изненадаха с вкусни сандвичи, сладкиши и лакомства.

Специално за партито бяха подготвени кътчета, където децата заедно със своите родители имаха възможността сами да измайсторят герданчета и гривни от цветни макарони, да рисуват, да оцветяват или да играят заедно с другите деца.
„Децата са нашето бъдеще и ние трябва да правим всичко възможно, за да им осигурим спокойно и щастливо детство.

Партито за децата на служителите вече е традиция и ще продължим да го организираме и занапред в съответствие с ценностите на компанията да създава традиции и да е в полза на обществото, а и за да виждаме все повече детски усмивки." коментира генералният Мениджър на хотела, Атанасиос Манос, който също присъства на партито и се снима за спомен с всички деца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай