Къде разпускат певци и телевизионери

Известните не се боят от тестове и вируси

Къде разпускат певци и телевизионери | StandartNews.com

Глория отново е на ваканция в любимата си Гърция. Поп фолк звездата явно не се смущава от гадния тест, нито пък се вълнува от цената му – за разлика от хиляди свои фенове, чиито четиричленни семейства се оказаха прецакани от съседите със задължителната скъпа проверка.  Още няколко красавици от жанра са се пуснали в социалните мрежи по бански – Татяна, Джена,която пише „Обичам лятото и мириса на море. Не му е нужно много на човек, за да бъде щастлив. Не е нужно и да бъда философ от някое столетие, за да констатирам същото с душата си", Юнона. Колегата им Фики Стораро пък заведе домочадието на Златните пясъци. „50 нюанса синьо... Или поне три, но най-красивите!", написа певецът, който се радва на успех за дуета им с Емилия "На всичките в устата". Междувременно Фики е татуирал на врата си датата на раждане на сина си Тони и демонстрира постижението си заедно с доста екстравагантна прическа. Бони пък блесна в жълто на тераса из нашенски курорт.   

Актрисите също не са дават. Луиза Григорова-Макариев споделя миговете си  на бъдеща майка и редовно пуска послания от сорта на „Жената=Магия. Да усетиш как в теб се създава и израства нов живот, е най-великото и вълшебно чувство на света! Поклон пред всички жени и майки! Обичайте себе си, обичайте тялото си, вие правите най-красивото нещо - давате живот".

Че е бременна за втори път, в социалните мрежи заподозряха жената на Ники Дойнов. Петя сподели няколко кадъра от последната им почивка в Гърция, на които тя позира по изрязан бански. Дамата, която впечатлява с изящна фигура, вероятно е прекалила с вкуснотиите на съседите, а засега не коментира мълвата. Дойнови имат тригодишен син Марко, но Ники е признавал, че иска голямо семейство. Тъкмо заради това неотдавна новинарят от Нова телевизия инвестира в апартамент в луксозна кооперация в богаташкия квартал „Изток“ и похарчи доста финикийски знаци за обширните му интериори.

Цеци Красимирова – топ модел по желание и бизнес дама по съпруг, активно ракламира новото тв риалити на мъжа си  Майкъл Струмейтис, посветено на произвежданата от него марихуана. "В момента е важно предаването да тръгне с успех, в какъвто не се съмнявам, а за бебето... бебето ще почака!", с усмивка споделя Цеци. Само преди няколко месеца двамата са имали идея да се сдобият с бебе "по поръчка" - момче със сините очи на красавицата и мускулите на таткото. 

Деси Цонева пък вече е сексапилна почти блондинка – светската репортерка е с кичури в иначе тъмната си по арменски коса, наследена от баба й, вечната красавица Анахид Тачева. Дъщерята на покойния Митко Цонев обикаля Черноморието със съпруга си и двете си деца. 

Не по-малко ефектна е и Бояна Шарлопова -  вдовицата на милионера Стефан Шарлопов, която качи доста провокативна снимка. На нея наследницата на многоцифрения бизнес е насред плажа с розова рокличка. Към фотоса дамата е написала: "Винаги давай каквото имаш и не очаквай нищо... Просто обичай!", което може би е увертюра към романтична драма.

Натали Трифонова тепърва ще се развихря с кадри и кадърчета, след като стана ясно, че тя ще замести в „Култ“ бременните Петя Дикова и Поли Гергушева. Дългокраката синоптичка може би пък също иска да забременее – в Би Ти Ви се шегуват, че който седна в креслото на предаването, прихваща веднага. Сега ученичката на Минчо Празников  била безкрайно щастлива от новото си назначение. Говори се, че тя няма да спре до тук и ще се оглежда за роля във филм.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай