Къде отиде шеф Токев след затвора

То готвачът излезе на свобода преди броени дни

Къде отиде шеф Токев след затвора | StandartNews.com

Шеф Андре Токев излезе преди броени дни от затвора, след като беше предсрочно освободен и веднага отпраши към морето със съпругата си Мария и приятелско семейство.

Куланарят бе забелязан в курортното градче Лозенец, където няма как да не прикове вниманието на плажуващите, колкото и да не му се иска, защото бил дегизиран с бейзболна шапка и слънчеви очила.

Токев е отседнал във вилата на свой приятел и вероятно ще изкара поне седмица по Южното Черноморие, преди да отпраши към Варна, пише "Уикенд".

Познати на Андре Токев предположиха, че той е отпрашил на морето не само за да се отърси от спомена за пандиза, а и по работа. Кулинарят стопанисва ресторант към плажен комплекс на Приморско съвместно с концесионера на плажната ивица. И макар Токев никога да не е готвил лично в ресторанта, готвачите приготвят храната за туристите по негови изпитани рецепти, пише още изданието.

Андре Токев влезе в затвора в началото на годината, след като през ноември 2021-ва беше заловен да шофира пиян с разкъсани гуми и само по джанти огромния си бял пикап "Мерцедес". Алкохолната проба на кулинарят показа наличието на 1,9 промила алкохол в кръвта му. За да избегне тежка присъда за повторното си задържане пиян зад волана (той е залавян и през 2019 г. във Варна), Андре Токев предпочете да се покае публично и да сключи споразумение с прокуратурата. Беше осъден на 10 месеца затвор, но в крайна сметка съда реши да намали с три месеца присъдата му. Решението на магистратите обаче беше обжалвано от администрацията на затвора в Казичене, та се наложи и втора съдебна инстанция да потвърди предсрочното му освобождаване.

"Няма какво да кажа…Сигурен съм, че повече никога няма да се кача зад волана пил, взех си поука. Сега искам да бъда оставен на спокойствие", лаконично коментира Токев пред журналистите при окончателното му освобождаване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай