Петък,

Къде Ники Дойнов среща съпругата си

От: Агенция Стандарт -
1848
Къде Ники Дойнов среща съпругата си
A
A
A

Николай Дойнов и съпругата му Петя се запознали на Коледа в мрежата. Това разкри нежната половинка на водещия на новините по Нова. Ники и Петя станаха семейство преди три месеца. Признават, че и двамата закъснели за собствената си сватба - тя била на фризьор, а младоженецът забравил да пробва костюма си и спешно трябвало да скъсява панталона си.

"Запознахме се във Фейсбук, през 2015 г. на Бъдни вечер. Бяхме приятели във Фейсбук, но не се познавахме. Аз му писах, съобщението бе много приятелско, с пожелание за настъпващата Коледа, а на следващия ден ме покани на вечеря", сподели съпругата на телевизионера. „Навръх Коледа се запознахме и излязохме на вечеря. Познавах го от екрана. Но това, което ми бе много интересно, е дали е добър човек. Исках да го усетя дали е чувствителен", разказа Петя в ефира на Нова. "За Нова година не бяхме заедно, но още на 1 януари ми се обади и ме покани отново", каза още половинката на Ники Дойнов. "Работила съм като стюардеса 3 години за кувейтските авиолинии", сподели тя.

"Когато един мъж се запознава с хубава жена, първите му мисли не са за брак. Първите хора, с които я запознах, бяха Юксел Кадриев и Илия (шеф на Новините в Нова), отидохме на пиано бар и се появи Пейо от "Имаш поща", разказа водещият на новините по Нова и призна, че когато Петя му е писала, е усетил ангелски полъх.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com