Казан от хипотези. Островът ври защо Кейт не е до Уилям

Кралски експерт гадае за причините

Казан от хипотези. Островът ври защо Кейт не е до Уилям | StandartNews.com

Защо Кейт не бе до Уилям при откриването на статуята на принцеса Даяна? Островът ври от хипотези.

принц Уилям принц Хари

В четвъртък принцовете Уилям и Хари откриха монумента на покойната си майка в градините на двореца Кенсингтън. Това беше малко, интимно събитие само с принцовете, брат и сестри на Даяна, скулптора, главния градинар и членове на комитета за поставянето на статуята.

Знаково отсъстваше Меган Маркъл, която въпреки очакванията остана в САЩ с двете си деца Арчи и Лилибет. И ако това англичаните сметнаха за разбираемо, предвид обтегнатите отношения в кралското семейство след интервюто на Хари и Меган пред Опра Уинфри, отсъствието на Кейт, херцогинята на Кеймбридж, шокира Великобритания.

разкриване на статуята на Уилям Хари

Първата информация бе, че предпочела да остане с децата си. След това Дворецът обячи, че отсъствието и се дължи на ограниченията заради Covid-19, но един кралски експерт се усъмни в това, посочвайки, че в момента се случват спортни събития с хиляди хора.

Ръсел Майърс обяви, че миналата седмица му е казано, че Кейт ще присъства, добавяйки, че тя със сигурност иска да бъде там, както и няколко други души.

Майерс смята, че Кейт е трябвало да не присъства, за да може двамата братя да останат сами и да изгладят отношенията си. Ако е участвала в церемонията, Кейт щяла да стане буфер между тях.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай