Катето Евро взриви мрежата! Новината за Сашко

Какво съобщи майката за синчето

Катето Евро взриви мрежата! Новината за Сашко | StandartNews.com

"Сашето ще се жени, ще имаме сватба през август. За първи път и аз да оженя някое дете", похвали се звездата от "Оркестър без име". Очевидно веселякът Александър Кадиев е решил да се вземе законно с половинката си Ивелина Чоева, с която са гаджета повече от две години.

Така актрисата Катерина Евро съобщи ексклузивно новината за единствения си син.

Евро не разказа повече за тържеството, което най-вероятно ще е на родното Черноморие, но не скри, че лично тя не е фенка на менделсоните. "Просто като чуя тази жена в обредната зала какви глупави неща говори и ми става много смешно", заяви актрисата и продължи:

"Все едно е човек дали се е разписал. Ние с мъжа ми се подписахме по друга причина, да ни дадат апартамент. Иначе това си е празненство на любовта", допълни тя.

"Не знам дали Ивчето ще е с бели дрехи. Ще е купон с приятели, ще се обичаме. Ще имаме още внуци. Но още нямаме новина за това. Ивче ако е удобно - действайте", обърна се към снахата Катето, написа hotnews.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Тодор
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Откажи