Каръкът на годината! Неочакван обрат в „Аз обичам България”

Въпрос за изкуствения интелект като шофьор реши съдбата на Кедъра и Сашо Кадиев

Каръкът на годината! Неочакван обрат в „Аз обичам България” | StandartNews.com

Каръкът на годината. Това определение най-много приляга на Кедъра – журналистът Камен Алипиев, който улучи 0 точки в последното завъртане на Колелото на късмета. Така големият победител в „Аз обичам България” стана отборът на Сашо Кадиев.

Сашо, Ивана и нейната партньорка в бизнеса Стояна водеше през цялото време. В предпоследната игра леката ръка на Ивана изкара 50 точки от Колелото на късмета. И разликата стана драматична  - 108 точки за Кадиев срещу 31 за Кедъра.

Финалният въпрос бе колко българи биха се доверили изкуствен интелект на кара колата им. Отборът на Сашо заложи на 28, а хората на Кедъра – певицата Прея и актьорът от „Съни бийч” Даниел Пеев, логично казаха надолу.  Те бяха убедени, че българинът е крайно скептичен и едва ли повече от десетина на сто биха повярвали на робот.

Верният отговор се оказа 16% и Кедъра получи правото да върти Колелото, което вече даваше както плюс 100 точки, така и минус 20. На верижка, като дядо вади ряпа, тримата Кедърци един за друг завъртяха колелото и то се спря на 0 точки.

Така големият победител в сезона стана отборът на Сашо Кадиев. Той вече се завърна на екран в другото готино коуз шоу „Кой да знае”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Петър
преди 3 седмици

Не мога да разбера какво значи “големият победител”? Доколкото си спомням, Сърчаджиева каза, че резултатът е 8:5 за от отбора на Кедъра, а мамин Сашко имаше късмет този път, не го лансирайте и вие.

Откажи