Канят Онтева и Христо Сираков във ВИП къщата

Канят Онтева и Христо Сираков във ВИП къщата | StandartNews.com

5000 напират за кастинга в "Големия брат" само за седмица

Ирен Онтева и бизнесменът Христо Сираков са сред поканените за участие в предстоящия сезон на "ВИП Брадър". Продуцентите на риалитито най-напред са се срещнали с русата моделка. Дни след това са провели разговор за участие в шоуто и с бившата й половинка, от когото има син Кристиан. Засега обаче се водят преговори за хонорарите и нищо не е сигурно. По всяка вероятност продуцентите ще дадат всичко от себе си, за да вкарат ексдвойката в шоуто, пише lifestyle.bg.

Само за седмица за кастинга за петия сезон на "Биг брадър", който предшества ВИП-а, са се записали над 5000 желаещи да изживеят приключението на живота си. Продуцентите едва смогват да прегледат профилите им. Повечето от желаещите са като на кастинг за модели с добра работа и кариера, което създава оптимистична картина за новото риалити.

Друга нова за шоуто тенденция е, че голяма част от записалите се препоръчват свои близки. Затова Големият брат започва с предизвикателствата към феновете още сега с мисията "Стани продуцент на Big Brother". Всеки може да се пробва в една от най-желаните професии на официалната фейсбук страница на предаването като предложи свой приятел за съквартирант. Тези, чиито предложения минат през ситната цедка на Брадъра и бъдат допуснати в Къщата, ще получат големи награди.

Проектът за изминалите четири сезона е произвел над 30 звезди в различни области от общо 78 участници. "Завиждам благородно на следващите съквартиранти", казва очарователният Лео. Един от най-обичаните участници в "Биг брадър" споделя, че именно влизането му в Къщата го задържало в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай