Камила посече Хари и Меган. Големи промени в кралското семейство

Камила посече Хари и Меган. Големи промени в кралското семейство | StandartNews.com

Кралица Камила посече блудните херцози Хари и Меган и им затръшна вратата на Коледа. Нови големи драми се очертават в кралското семейство навръх големия празник.

Все още не е известно дали херцогът и херцогинята на Съсекс ще прекарат последните дни от годината в Обединеното кралство и по-точно в имението Сандрингам, разположено в графство Норфолк, където по традиция британските монарси празнуват коледните празници. На Острова говорят, че двамата ще бъдат нежелани и е по-добри да си останат в Щатите.

За сметка на това пък стана ясно, че сред гостите за първи път ще бъдат децата, внуците и сестрата на кралица Камила.

Кралят е наложил нов облик и своя печат върху някои от традициите и тази година ще има важни промени. Списъкът на гостите, които ще присъстват на обяда в Сандрингам на 25 декември, за първи път ще включва роднини на кралицата, съобщава британската телевизия ITV.

Камила има много близки отношения с децата си Лора Лопес и Том Паркър-Боулс и с петте си внука. Въпреки че са на заден план, откакто Чарлз се възкачи на трона, те вече имат все по-голяма роля и привилегировано място.

Всъщност на церемонията по коронясването децата на Камила заемаха първия ред в Уестминстърското абатство, докато Хари беше на третия. Освен това нейната сестра Анабел Елиът е един от най-близките ѝ хора и е част от така наречените придружителки на кралицата - малка група жени, които изпълняват функция подобна на тази на придворните дами на Елизабет II.

Изненадващо е, че най-малкият син на монарха, снаха му Меган Маркъл и внуците му Арчи и Лилибет са под въпрос дали ще присъстват на семейната маса, докато семейството на Камила ще бъде там със сигурност. Не бива да забравяме, че въпреки отчуждението, принц Хари е пети в линията на наследяване след брат си и племенниците си и не се е отказал от династическите си права.

Не всички членове на Уиндзор обаче биха приветствали с радост новината Съсекс да прекарат Коледа с тях. Daily Mail уверява, че ако Хари и Меган отидат в Сандрингам, принцът и принцесата на Уелс биха избрали да бъдат със семейство Мидълтън този ден, тъй като принц Уилям все още не може да прости отношението на брат си към неговото наследство.

Досега Камила редовно приемаше децата и внуците си в частния си дом в Уилтшър, който притежава от преди да се омъжи за Чарлз и където обича да бяга, за да си почине. Но тази година тя иска нейното семейство да бъде включено в "официалната Коледа" на Уиндзор. Това ще означава, че ще трябва да се осигури допълнително пространство, тъй като все повече и повече хора сядат на масата в Сандрингам.

Там, където роднините на Камила няма да бъдат видени обаче, е на религиозната служба, на която освен кралете, присъстват само принцовете на Уелс с децата си и други високопоставени кралски членове като херцога на Йорк, херцозите на Единбург с техните деца и племенниците на краля като Йожени и Беатрис, Майк Филипс и Зара Тиндал.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай