Какво ни е подготвил новият сезон на бТВ

Стани Богат и Цитиридис

Какво ни е подготвил новият сезон на бТВ | StandartNews.com

На 4 септември започва новият сезон на бТВ. Той обещава както забавления, така и актуални предавания. Във фокуса на телевизията остава най-великата игра за знания в света – „Стани богат“.

То идва с нови правила, но с непроменено време - по традиция ще се излъчва всяка вечер от 18 часа. Първата седмица обаче главните герои ще са децата.

Също на 4 септември, но от 20 часа ще се излъчва „Фермата“. Тази година тя се завръща под мотото „Нишката на живота“. Любопитното е, че реалити шоуто ще е не само с нови правила, но и с нова водеща, която ще се присъедини към Иван и Андрей.

Любимият MasterChef се завръща на 8 септември от 20 часа, а новото жури ще подлага хоби-готвачите на тежки изпитания по пътя към големия финал.

„Гласът на България“ тръгва на 10 септември от 20 часа с кастингите на тъмно, а в надпреварата за невероятните гласове се впускат Мария Илиева, DARA, Миро и Иван Лечев.

Зрителите излизат на сцената, за да поставят началото на 8-ия сезон на „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Как ще се случи? Това ще можете да видите на 8 септеври от 22 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай