Какво кодира Мъск в името на сина си

Изкуствен интелект, елфи и самолет на ЦРУ шифровани в X Æ A-12

Какво кодира Мъск в името на сина си | StandartNews.com

След като изумиха света, обявявайки че синът им ще е джендър, който един ден сам ще избера пола си, милиардерът Илон Мъск и половиката му Граймс шашнаха всички с името на детето - X Æ A-12.

ВИЖ ОЩЕ: Мъск даде кодово име на бебето си

10 дни никой не знаеше никак как се произнася странният код, нито какво означава той. Така новината за футуристичното име на шестото дете на богаташа разби интернет. Милиони в социалните мрежи изригнаха със смешни картинки за бебета роботи и как се произнася името на момченцето. И шефът на “Тесла”, който притежава 40 млрд. долара, и канадската певица обясниха защо са решили да се спрат на това нетрадиционно име. Оказа се, че в него са шифровани изкуствен интелект, елфи и самолет на ЦРУ.

Ето какво написа в Туитър приятелката на Мъск:

☑️ X е за неизвестната променлива.

☑️ Æ според моя елфически правопис e Ai, което означава любов (на няколко езика, включително и японски) и/или изкуствен интелект (на английски Аrtificial intelligence).

☑️ A-12 = предшественик на SR-17 (любимия ни самолет). Няма оръжия, няма защита, просто скорост. Страхотен в битка, но без насилие

☑️ А = “Архангел”, любимата ми песен.

Накрая певицата уточнява, че детето е родено като Метален плъх (по китайския зодиак).

Разузнавателният самолет А-12, построен за ЦРУ от компанията “Локхийд”, е известен и с прозвището Архангел. Произведени са 18 такива машини, които са в експлоатация от 1963 до 1968 г., след което конструкцията се използва за създаването на високоскоростния разузнавателен самолет SR-71 Blackbird.

Граймс твърди, че “Архангел” е любимата ѝ песен, но не обяснява от кого е. Колкото до произнасянето на името на бебето, Илон Мъск казва, че трябва да се изговаря Екс Аш Архангел Преди да бъде разкрито чудатото име, близки до звездната двойка спекулираха, че те ще кръстят потомъка си с неясен компютърен код или предупреждението за компютърна грешка ERROR404. Според адвокати името няма да бъде признато от щата Калифорния, тъй като съдържа цифри и знаци, които противоречат на закона за имената. Това е първото дете на Граймс и шесто за Мъск, който има петима синове - близнаци и тризнаци, от бившата си съпруга, канадската писателка Джъстин Уилсън. Иначе 48-годишният милиардер и 32-годишната певица, чието истинско име е Клеър Буше, изглеждат един за друг. Тяхната връзка започва през 2018 г. в туитър. Мъск искал да пусне шега в социалната мрежа за изкуствения интелект, но разбира, че Граймс вече е направила същата преди 3 години. Започва да ѝ пише лични съобщения, в които двамата си допадат, и оттогава звездната им приказка продължава до днес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай