Какво им става на жените след карантината?

Петдесет и девет процента от анкетираните били готови да повторят

Какво им става на жените след карантината? | StandartNews.com

Британски сайт за извънбрачни връзки Gleeden установи, че 38% от британските жени са изневерили с колега, веднага след завръщането си в офиса при разхлабването на карантината, пише в. "Мейл он съндей".

Порталът е специализиран за европейски дами-кръшкачки и наброява 7 милиона членове, 250 хиляди от които са от Великобритания.

Когато били запитани как оправдават своето фриволно поведение, 39% от поданичките на Нейно Величество доверили, че искали да се уверят колко атрактивни са и за други мъже освен партньора им.

Една четвърт от респондентките мотивирали изневярата си с желанието да се почувстват отново желани. Над 60% от жените от сайта си признали, че по време на карантината са преживели емоционални и брачни разочарования. Много от новооткрилите радостта от извънбрачния секс британки пък се позовали на желанието да се освободят от натрупания стрес.

Седемдесет и осем процента от изневерилите признали, че действията им не били планирани, за разлика от другите 22%, които старателно подготвили нещата в офиса.

Петдесет и девет процента от анкетираните били готови за повторно сексуално приключение с колега, докато 41% решили да спрат дотук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай