Как звездите празнуваха Свети Валентин

Някои хукнаха в чужбина, други предпочетоха домашния уют

Как звездите празнуваха Свети Валентин | StandartNews.com

Звездите не пропуснаха да се изфукат в социалните мрежи как са отпразнували Свети Валентин. Топ моделът Хайди Клум публикува видео със своя съпруг. Тя се появи с очила във формата на сърце, на които е изобразен любимият й, а до нея се вижда огромен букет рози. Двамата се прегръщат и се впускат в романтичен танц. Към поста Хайди написа: "Моята валентинка".

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Любимият на Никол Шерцингер я очакваше в Деня на влюбените с много подаръци и балони във формата на сърца. Малко по-късно двамата споделиха поредица от снимки от плажа, към които звездата написа: "Честит Свети Валентин, любими! Очкават ни още много залези заедно!"

Антонио Бандерас пък заяви: "Започвам да изпращам поредица от въздушни целувки за всички ви! Почвате ли да броите?". След като спази обещанието си към всички свои почитателки, испанецът публикува снимка със своята любима Никол Кимпел, а към поста написа: "Санвалентиниендо!".

„Тя през повечето време е качена на главата ми, дива, вълнуваща и категорична“, написа Илиян Любомиров за любимата си Петя Дикова. „И е толкова уютно в обятията й, че времето спира. И аз оставам там сгушен. И за първи път остаряването не ме плаши, щом ще е с нея. Обичам и това е всичко.“

„Ден на виното и на любовта!!!“, написа Луиза Григорова. „Е какво по-хубаво от това?!? Обичайте се, раздавайте се, усмихвайте се, сипете си по едно вино, гушнете любимия човек и благодарете за всичко, което имате!“.

„Не знам... празнувате ли?“, пита Вики Терзийска. „Обичате ли - виното или някой, който кара сърцето ви да препуска? Колкото толкова... каквото такова... вие сте си го направили... Наздраве, приятели!“.

„Любов ли бе да я опишеш!“, лаконичен е Дичо.

„Майната му на 14-и февруари“, написа Силвия Петкова в съобщението си до приятеля си Зоран Петровски. „Обичам те почти всеки ден“.

Йоана Темелкова остави по-дълго съобщение: „Никога никой няма да може да обясни какво е любовта... И това е чудесно, защото поетите ще продължават да пишат. Аз не искам отговор на този въпрос. Не го и търся. Може би всеки от нас предпочита да изпитва любовта, а не да си я обяснява. Не всичко трябва да бъде “разшифровано”. Чувствайте, обичайте, преживявайте! Всичко друго е без значение“.

Преслава качи снимка от Дубай и написа само: "Обичам те".

Десислава се показа усмихната с боксьора Благой Найденов и пожела: "Честит празник на всички!".

Емилия се обясни в любов на бизнесмена Жорж Башур под естетска черно-бяла снимка. "Любовта не минава, ако е истинска. Ако има любов, може да се преодолее всичко. Според мен любовта е много ценен брилянт. Не трябва да го оставяш, ако си го намерил, каквото и да се случва. Няма любов без болка. Според мен любовта си струва всичко. В края на краищата това чувство се случва само един път и то, ако си късметлия. Честит празник на всички късметлии!", пише тя.

Звездното семейство Петканови пък потресе със своето видео последователите си. Дани и Алекс са на почвика в Доминикана и за празника решиха да споделят клипче, което феновете намериха за вулгарно и грозно. Лудият репортер качи изключително близък кадър на интимните части на жена си, която поне беше по бански. "Думи като 'морал', 'достойнство' и 'приличие' скоро ще се превърнат в архаизми", коментира потресена фенка в коментарите, която заяви, че след гледката е решила да спре да следва двойката в социалните мрежи. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай