Как обича пожарникарското сърце

Как един пожарникар задейства колегите си и полицията в необичайна за протокола акция

Как обича пожарникарското сърце | StandartNews.com

Снимка: Будна Варна

  • Как един пожарникар задейства колегите си и полицията в необичайна за протокола акция – за нетрадиционното предложение за брак на огнебореца от Панагюрище разказва Нова телевизия.

Георги Нончев среща Мима Минкова преди три години, когато двамата били гости на сватба на познати. Скоро след това започва любовната им афера, която стига до романтично предложение за брак в специални пожарникарски условия.

Учителката по български език в гимназията в Белово пътува със своя приятелка, когато полицейска патрулка ги спира и ги подканва да ги последват до районното. Мнимият повод бил проблем в документите.

Георги предварително скрива годежния пръстен в шкаф на работното си място – пожарникарската служба в Панагюрище. Полицаите отвеждат Мима до мястото на пожарникарско обучение, в което Георги е герой в акция по гасене на пожар. След като потушава пламъците, той пада на колене и предлага брак на любимата си.

Планът за романтичното предложение е изработен с подкрепата на пожарникари и полицаи от Пазарджик и Панагюрище. Колегите на Георги с радост му оказват съдействие в мисията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай