Кадиев: Вечно вися в тоалетната

Водещият на „Преди обед“ най-после разкри защо закъснява за ефир

Кадиев: Вечно вися в тоалетната | StandartNews.com

Александър Кадиев и Деси Стоянова отговаряха на зрителски въпроси по повод  деветия рожден ден на воденото от тях сутрешно предаване на Би Ти Ви „Преди обед“.  Актьорът най-после призна защо понякога му се случва да закъснява за старта на ефира.

"Да, закъснявал съм няколко пъти. Беше драстично. Веднъж се ударих с колата от бързане. Но имам проблеми и с перисталтиката. Случвало се е в ефир да ми е доста напечено - редовно ми се ходи до тоалетна. Закъснявал съм и защото съм бил в кенефа", беше максимално откровен актьорът от Малък градски театър „Зад канала“.

Кадиев коментира и дали факта, че е син на Катерина Евро е оказал силно влияние за назначаването му в „Преди обед“.

"В крайна сметка майка ми не е министър-председател, не може да каже къде да отида. Разбира се, когато родителят на човек е популярен, нещата стават с една идея по-лесно. Но веднага се разбира дали ставаш за тая работа. И ако не ставаш, няма значение кой е баща ти и коя е майка ти. Майка ми, например, не знаеше, когато преди 9 години Жоро Тошев се обади да ме покани в "Преди обед". Тя много се изненада. Посъветва ме да помисля, защото това може да попречи на работата ми в театъра. Така и стана",  добави Кадиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай