Къде се появиха Хари и Меган, докато Кейт лежи в болница

Съпрузите се отдадоха на блясъка на червения килим

Къде се появиха Хари и Меган, докато Кейт лежи в болница | StandartNews.com

Меган Маркъл и принц Хари имаха филмова вечер в Ямайка на фона на здравословните проблеми на тяхното семейство в Бъкингам.

Херцогът и херцогинята на Съсекс се появиха изненадващо във вторник на премиерата на "Боб Марли: Една любов". Двойката мина по червения килим ръка за ръка, с Меган в черен тоалет, и Хари в костюм без вратовръзка за вечерта в Carib Theatre в Кингстън.

"Боб Марли: Една любов", който тръгва по кината на 14 февруари, с участието на Кингсли Бен-Адир в ролята на легендарния певец и Лашана Линч в ролята на съпругата му Рита.

Филмът „празнува живота и музиката на една икона, която вдъхнови поколения чрез своето послание за любов и единство“, според резюмето. „На големия екран за първи път открийте силната история на Боб за преодоляването на несгоди и пътуването зад неговата революционна музика.“

Появата им бележи завръщането в Ямайка за принц Хари и Меган, отбелязва "Вести". Преди годежа си, двойката се отправи към карибската страна заедно за на приятеля на Хари Том „Скипи“ Инскип с Лара Хюз-Янг.

Съвместното излизане идва само дни след като принц Хари присъства на наградите "Живи легенди на авиацията" в Бевърли Хилс в петък, където беше почетен като новобранец. Меган пропусна събитието, защото едно от децата им беше болно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай