Изумително! Голяма драма за Хари и Меган

Какви финансови ядове ги налегнаха

Изумително! Голяма драма за Хари и Меган | StandartNews.com

Принц Хари и Меган Макъл са го закъсали здраво за пари, носи последната мълва, дошла право топла, топла от САЩ.

Драмата покрай тях сериозно се заплита и поради факта, че те се изнасят неочаквано от скъпото и луксозно имение, което обитават откакто се простиха с кралските си задължения. Оказва се, че най-вероятно те са били принудени да го направят.

Двамата живееха в имение за 14 млн. долара, което обаче още изначало двойката не можеше да си позволи. Именно заради това те теглиха и ипотечен кредит.

Самата Маркъл разкрива, че имението още в началото им допаднало много, но било наистина много скъпо. В резултат на любовта на изгората му към точно този имот, Хари решава да теgли кредит и то ипотечен.

Самият размер на имението е внушителен – 30 000 кв. метра с уникален интериор. Общо жилището разполага с 9 спални, 16 бани, библиотека, две сауни, фитнес, зала с игрални автомати, домашно кино, детска площадка, веранда и открита трапезария.

Наистина такъв мащаб е удивителен и дори престолонаследникът – братът на принц Хари – принц Уилям и семейството му не живеят така луксозно.

До 2020 година всички финансови нужди – от пазаруване на дрехи, до плащане за храна, пътувания и персонал, бяха поети от крал Чарлз III. Вече две години обаче той не инвестира в най-малкия си син, който бе ударен от действителността след абдикирането от кралските си задължения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай