Изплю камъчето. Мастър Лечев по-откровен отвсякога

Имал отношения с известна певица

Изплю камъчето. Мастър Лечев по-откровен отвсякога | StandartNews.com

 

Tреньорът от "Гласът на България" Иван Лечев има период от живота си, за който говори много рядко. Музикантът не се връща към него, а в интервюта отговоря на въпросите за тези години съвсем кратко. Става въпрос за времето, в което той е имал не само професионални, но и лични отношения с примата на попмузиката ни Лили Иванова.

Наскоро обаче му се наложи да си припомни за този период, тъй като една от участничките в музикалното риалити на bTV – Гергана Стоянова от Велико Търново, изпълни песента "Покруса" от репертоара на голямата певица. Тогава Лечев не скри колко впечатлен е от представянето на момичето и сподели, че е работил с Лили Иванова. Гергана пък избра да отиде в неговия отбор. 

Но каква все пак е истината за отношенията на Лили Иванова и Иван Лечев?

Връзката им започва през 80-те години, само че двамата никога не са живели под един покрив. По това време Лечев е на 30, а Лили – на 47. Въпреки разликата от 17 години в полза на примата това не е пречка за любовта им, споделя "Филтър".

Не е тайна, че музикантът повлиява сериозно на певицата и за промяната на нейния репертоар. Именно това е периодът, в който Лили записва немалко рок парчета. Издава й албум, който обаче не е приет с възторг от нейните почитатели. Просто те предпочитат да слушат изпълненията й в добре познатия й стил, пише още изданието.

"С Лили се разделихме, защото се изчерпа творческия ни контакт – признава Лечев. – Тя се разделя постепенно с всички хора, с които е работила през годините. В нашия случай напуснах аз. Не сме се карали. Имаме съвсем любезни отношения с нея."

Двамата така и не стигат до брак, но Лечев минава четири пъти под венчилото. За първи път го прави, когато е само на 19. Две от съпругите му го даряват със синове. Едната е певицата от "Трамвай № 5" Оля Маркес, от която е първородния му син Иван Лечев-джуниър, а от четвъртата му жена – актрисата Жени Лечева, е второто му дете Константин, появило се на бял свят през 2012 година.

През 2022 година големият син на музиканта вдигна приказна сватба с приятелката си Тери Уикет в замък в Барселона. Тогава щастливият татко свири на цигулка по време на тържеството. Все още Иван Лечев-младши не е направил родителите си баба и дядо, но фамилията очаква и това да стане скоро.

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай