Изпълнете тези хитринки и колата ви ще бъде топла през зимата

Ето ги и тях

Изпълнете тези хитринки и колата ви ще бъде топла през зимата | StandartNews.com

Най-неприятните месеци за активните шофьори са зимните Студеното купе създава предпоставка за дискомфорт.

Има няколко трика, с които можете да си послужите, ако искате да сгреете салона на автомобила светкавично бързо. В днешната статия ще си говорим именно за това.

Как лесно и бързо да загреете автомобила, когато температурите са под нулата?

Дръжте по-високи празни обороти Това е първото, което можете да направите, ако искате да подгреете бързо превозното средство. Нужно е оборотите да бъдат в диапазона между 2000-2500 об/мин.

Не включвайте веднага вентилатор

Дори да го направите, нека не бъде на пълна мощност. Имайте предвид, че въздухът, който влиза в началото, е студен. В резултат на това двигателят ще загрее по-бавно.

Не позволявайте на двигателя да изстива напълно

Когато говорим за условията у нас, това е почти излишно. Освен, ако не става въпрос за планинските райони или при наистина ниски температури. Разбира се, не е най-рационално моторът да работи цяла нощ. Ако обаче карате съвременен автомобил, то може периодично да го задействате с дистанционно.

Това са съветите, които споделяме с вас. Надяваме да са ви полезни.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 3 месеца

Хора, знаете ли, че с повишаване на имунитета вие ще се отървете от хроничните заболявания и ще се предпазите от всякакви вируси, освен това ще се почувствате по-млади. Подсилвам имунитета си с едно от най-добрите лекарства и го купувам тук---- https://use.my/zf32

Откажи