Сряда,

Изнудвали Шарън Стоун да спи с колегите си

От: Агенция Стандарт -
935
Изнудвали Шарън Стоун да спи с колегите си
A
A
A

Шарън Стоун е била изнудвана да прави секс с филмов партньор, за да има по-добра химия с него на екрана. Това разкри самата актриса в мемоарите си "Красотата да живееш два пъти". Продуцент, чието име тя не споделя, я привикал в кабинета си и се опитал да я пришпори за нежелания интимент акт.

"Започна да ми обяснява как по негово време той правил секс с Ава Гарднър и резултатът бил сензационен. Само като си го представих него в същата стая с Ава Гарднър, ми прилоша. Но тя е трябвало да се примири с него и да се преструва, че ѝ харесва. Аз отвърнах: "Вие настоявахте за този актьор, който не можа да изкара една цяла сцена на кастинга. Сега си мислите, че ако преспя с него, той ще стане добър актьор? Никой не е толкова добър в леглото". Предложих на продуцентите сами да си преспят с него и да не намесват мен. Моята работа бе да играя и това направих. На всичкото отгоре не сметнаха реакцията ми за нормална", разказва Стоун.

Актрисата споделя още, че това не е единичен слуай. Продуценти и на няколко други филма я изнудвали по същия начин. Някои дори я заплашвали, че ще загуби ролята си, ако не се съгласи да преспи с екранния си партньор.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички