Изненада! Влиза ли Меган в политиката

Говори бившият иконом на принцеса Даяна

Изненада! Влиза ли Меган в политиката | StandartNews.com

Меган Маркъл може да се насочи към политиката, смята бившият иконом на принцеса Даяна, Пол Бърел.

Той сподели в интервю за "Slingo": "Не подценявайте Меган, тя е амбициозна. И какво ще стане, ако стане губернатор на Калифорния - ще господства над Холивуд", твърди той. 

"Хари и Меган могат да се превърнат в силна двойка. Не е толкова пресилено да се каже, защото те трябва да продължат да преоткриват себе си, защото ако не го направят, тази марка ще изчезне -марката "Sussex".

Кралят беше много мил с Хари и Меган, защото обича Хари. Той е негов син и не им е отнел титлите. Имам предвид, че има много хора, които биха казали, че титлите им трябва да бъдат отнети, защото вече не работят като кралски особи. Кралят надали иска това", смята Бърел, пише "Дир". 

Бърел даде за пример други известни актьори, които са се осмелили да станат губернатори - като Арнолд Шварценегер и Роналд Рейгън.

Той смята, че е време да поемат някаква обществена служба и че това може да им помогне да си върнат високите рейтинги. 

Бърел каза, че когато е разговарял с американци, е установил, че те са доста уморени от историята на Меган и Хари. Всъщност проучване за "Newsweek" установи, че общото одобрение и за двамата е намаляло значително през 2023 г. Бърел смята, че двойката не е знаела за това и някой ги е подвел. 

Сега едно ново усилие в политиката може да бъде в тяхна полза, иначе ще ги забравят.

Като друга възможност Бърел смята, че Меган също може да тръгне по пътя на Виктория Бекъм, като се насочи към модата. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай