Изненада! Световни звезди влизат в "Гласът на България"

През новия сезон

Изненада! Световни звезди влизат в "Гласът на България" | StandartNews.com

Тази есен изненадите в "Гласът на България" ще валят една след друга, а на сцената на хитовото музикално шоу ще видим и една много любопитна и гласовита певица - Емануела Кайчева със сценичен псевдоним "Джайма"

Тя е професионална певица от световната сцена вече повече от 20 години. Музиката тече във вените й още от дете, когато започва да свири на цигулка, и така чак до днес. В последните години талантливата изпълнителка придружава джаз звездата на египетската музика – Маестро Йехия Кхалил, на неговите концерти в оперите в Кайро и Александрия, както и в програмата на джазовия фестивал в Кайро.

Кхалил е пионерът на джаза в Египет и Близкия изток и е първият, който смесва автентичната египетска музика с този жанр. Маестрото има огромна фен база от различни възрастови групи както в Египет, така и извън него, участва в много местни и международни фестивали и изнася успешни концерти на различни културни и артистични места в Египет, Индия, Америка, Турция, Испания, Франция и много др.

Това е ценен опит за Емануела, която няма търпение да намери своя собствен път и то към българската публика. Явно той минава през голямата сцена на рейтинговото "Гласът на България", където певицата скоро ще се изяви, пише "Блиц".

Арканджело Д'анджело - това е името на чаровен сицилианецът, който пропътувал Европа, за да се яви в "Гласът на България" само за да се срещне с един от новите треньори този сезон - поп дивата Мария Илиева. Това научи от снимачния терен на шоуто столичен вскидневник.

Всъщност италианецът едва ли е постъпил лекомислено с идването си в България, защото той има сериозен опит зад гърба си и вече е изявен артист и бохем. Той не само пълни най-големите заведения и клубове в Париж с гласа си, но има свой собствен оркестър и своя компания за организиране на събития. Освен това живее в собствено шато като дворец.

Дали очарователният изпълнител ще успее да впечатли Мария Илиева и изобщо някой от треньорите в новия сезон на шоуто, все още не е известно, но със сигурност той е решен на всичко, за да обърне поне един от треньорските столове тази есен, а защо не и да се бори за голямата победа в рейтинговото музикално шоу.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай