Изненада! Щерката на Глория ще мине под венчилото (снимка)

Жени се за неин колега

Изненада! Щерката на Глория ще мине под венчилото (снимка) | StandartNews.com

Сватба ще готдви Симона Загорова през август месец. Поради тази причинна тя използва цялото си свободно време за подготовката, като е в процес на търсене на рокля, с която да блесне и да се открои от останалите. 

Всички се чудят кой е младоженецът, а щерката на Глория задоволи любопитството и издаде, че става въпрос за неин колега. 

През август красивата певица ще бъде кума на сватбата на своя близък приятел и колега Мартин. Двамата вече гръмнаха шампанско за бъдещото радостно събитие в офиса на Симона.

Щерката на Глория не издава къде ще се състои брачната церемония, нито пиршеството след нея. Тя и Мартин посочват само имената на хората, които ще съпровождат в гражданското - Тихомир и Николета Чинкови./show.blitz.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Тодор
преди 1 месец

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

Откажи