Изненада! На кой виртуозен бг музикант прилича Зеленски /Фото/

Двамата са свързани с шоубизнеса

Изненада! На кой виртуозен бг музикант прилича Зеленски /Фото/ | StandartNews.com

Украинският президент Володимир Зеленски поразително прилича на виртуоза с цигулка Атанас Славов, както е истинското име на българския музикант. Еднаквостта е открита и от самия Мравчо, който признава, че случайно се натъква на приликата, пише столичен всекидневник. Нещо повече - Мравчо и Зеленски се обличат почти по един и същ начин, като за тях е характерно зеленото камуфлажно облекло. Украинският президент свали официалните костюми след началото на руската инвазия, докато Славов залага на по-спортни одежди, докато е на почивка сред природата.

Последвайте ниПолезна ИнформацияОткриха прилика между български музикант и Зеленски СНИМКАНовиниИнформация

Мравчо е един от най-добрите музиканти в България, докато Зеленски е едни от най-популярните световни лидери и всеки ден е в информационния обмен заради войната. Българинът е родом от Сливен, а президентът на Украйна - от Кривой рог.

Друга съществена прилика е, че и двамата са свързани с шоубизнеса. Мравчо свири на цигулка, забавлява купонджии и прави невиждано шоу. Безспорен връх в изявите му е легендарният кючек "Кербала", където солото на цигулката и до ден днешен се помни от меломаните, макар че оттогава минаха повече от 18 години. А преди да стане президент, Зеленски беше комедиен актьор. Набира популярност с някои от скечовете си, като в един от тях той и няколко негови колеги свалят панталоните и се правят, че свирят на пиано с част от тялото си, различна от ръцете им. По-късно печели украинската версия на "Танцувай със звездите" през 2006 г. А най-голяма популярност печели безспорно с ролята си на учителя президент в "Слуга на народа". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай