Изненада! Кой влезе във "Фермата" СНИМКИ

Трима играчи вече напуснаха риалитито

Изненада! Кой влезе във "Фермата" СНИМКИ | StandartNews.com

До този момент в новия сезон на "Фермата" трима играчи напуснаха завинаги риалитито. Тази вечер трима нови герои запълниха техните места в двата отбора – една жена и двама мъже.

Павел Иванов е на 19 години, от Ловеч. Той е студент, фермер и спасител. Необвързан.

Будно младо момче с много интереси и амбиции. От малък помага на баща си и дядо във фермерството. Като личност го формират бойните изкуства. Преди 2 години става държавен шампион по джудо и джиу-джицу. Свири на гайда, тъпан и китара.

„Влизам във "Фермата", за да се доизградя като характер и личност. Всички ще видят, че притежавам качества за петима човека, но искам да стана още по-добър“, казва Павел. 

Може да бъде изображение с 1 човек, практикува бойни изкуства и текстово съобщение

Линда Бонева е на 21 години, от Пловдив. Тя е студентка по право.

От първи до десети клас Линда учи цигулка в музикалното училище в Пловдив, а като тийнейджър започва да тренира академично гребане и печели над 100 медала от републикански, балкански и международни първенства. От 14-годишна свири на цигулка в центъра на Пловдив, за да покрива разходите си за състезанията по гребане. Днес го прави, за да създава настроение на пловдивчани.

„Влизам във "Фермата", защото мечтая да стъпя на Арената, да дам всичко от себе си и да спечеля. Участието ми ще е в памет на моята баба, която беше най-близкият ми човек“, обяснява Линда.

Може да бъде изображение с куче и текст, който гласи 'ΦΕΡΜΑΤΑ -O- @fermata.btv_fermata.bty.bg fermata.btv.bg @fermata.btv'

Борис Добрев е на 27 години, от София. Той е оперен певец. Обвързан.

Произхожда от голямо и здраво семейство. Дядо му е оператор на емблематичните български филми „Козият рог”, „Осъдени души” и „От нищо нещо”. Страстите на Борис обаче са музиката и пеенето. Завършва Музикалното училище, а впоследствие става магистър в Музикалната академия с оперно пеене. Голямата си любов - Румяна, среща на оперната сцена.

Животът му е вълнуващ – пътува много в Европа и работи с прочути имена в оперното изкуство. „Влизам във "Фермата" защото съм сръчен и обичам да майсторя“, казва той.

Може да бъде изображение с 1 човек, брада, смокинг и текстово съобщение

Павел и Борис се присъединяват към Канатица, а Линда и нейното куче Барни ще бъдат част от Елбетица.

Снимки bTV

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Radostina
преди 6 месеца

Петре,Петре..... Освен,че се самоназначи за лидер по късно показа,че не приемаш или друго казано искаш да се чуе твоята дума,макар и на моменти да си замълчаваш се чува и налага твоята последна дума,това малко ми изглежда като ГЕРП иПП,във началото а предаването много ми харесваше,но сега категорично НЕ,не мисля че трябва да контролираш всички във твоя отбор,а ти се опитваш да правиш точно това.Вие сте достатъчно силни и отборът ти няма нужда от това. Потребител

Откажи