Изненада! Гришо и Николета започват работа в министерство

Новина от зам.-министър Михаил Околийски

Изненада! Гришо и Николета започват работа в министерство | StandartNews.com

С екстравагантни методи Министерството на здравеопазването ще се опита да реши проблема с масовото неявяване на задължителни годишни профилактични прегледи.

По думите на здравния зам.-министър Михаил Околийски тази година за профилактика са предвидени с 24% повече пари, което с около 500 млн. лв. повече от 2023 г. Нашето послание ще бъде, че здравеопазването не е болничното лечение, а профилактиката, казва Околийски.

По думите му най-интересната част, плод на пиарската мисъл на МЗ, ще е в търсенето на инфлуенсъри, известни лица, които да популяризират сред обществото превантивната грижа за  здравето. Умува се да бъда привлечени Григор Димитров, Георги Господинов и др. Ще търсим и националните обществени медии, каза Околийски.

Сред останалите спрягани имена, които ще бъдат поканени, са плеймейтката Николета Лозанова, артистичното семейство Християна Пенева и Ивайло Драгиев от „Айде БГ“, както и писателят Георги Блажев. „Никога не съм харесвала думата инфлуенсър, но ако имат предвид известни личности - с удоволствие. Винаги бих подкрепила такава кауза, а когато става дума за здраве, даже не бих взела пари за това“, коментира пред „Телеграф“ Николета Лозанова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
РОСТИСЛАВ
преди 3 месеца

ОПАСНА.БЛИЗОСТ САМО.НА.КЛЕЧКА КИБРИТ.РАСТОЯНИЕ

Откажи
salmonelli
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи