Изненада! Голяма наша актриса обяви съдбовна новина

Една от примите на Народния театър се сгоди

Изненада! Голяма наша актриса обяви съдбовна новина | StandartNews.com

Една от примите на Народния театър "Иван Вазов“ - Виктория Колева, се сгоди на 63 г. Голямата актриса изненада колежките с новината в социалните мрежи, съобщава "Телеграф".

Самата Виктория разказа подробностите за щастливото събитие: "В края на септември бяхме на Празниците на изкуствата Аполония в Созопол.

Бяхме на плажа с приятели, но те нищо не разбраха, защото влязохме в морето само двамата и спонтанно Емо ми предложи да сключим и църковен брак, тъй като по соца това не бе разрешено. Вчера отидохме в един магазин, от който купихме диамантения пръстен, и ми го сложи точно пред църквата "Свети Седмочисленици“.

Венчавката ще е догодина - в деня, в който се навършват 40 г. от сключването на гражданския брак. "На 30 септември ще е, ще видим в коя черква ще е, засега е в "Седмочисленици“, добави звездата от "Пълна лудница“ и сериалите "Порталът“, "Недадените“, "Скъпи наследници“ и "Морска сол“.

А каква е тайната рецепта на дългия брак със сценариста на филма "Гунди. Легенда за любовта“ Емил Бонев, Виктория Колева е категорична: "Любовта, не виждам друга тайна“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай