Изключителен късмет за 3 зодии през март

Те ще се радват на благоволението на съдбата през целия месец

Изключителен късмет за 3 зодии през март | StandartNews.com

През март ще бъдем свидетели на три особено благоприятни аспекта – секстил между Слънцето и Юпитер, съвпад на Венера и Хирон и съвпад на Меркурий с Уран. Те ще бъдат особено благотворни за три зодии, които ще се радват на благоволението на съдбата през целия месец.

Телец

Чаровният Телец ще изпита невероятен прилив на енергия през първия пролетен месец. Той ще постигне изключителни успехи както в кариерата, така и в личния си живот, затова трябва да се настрои на вибрацията на получаването и да позволи на Вселената да нареди нещата по най-благоприятния начин.

За още по-добри резултати, е препоръчително Телците да създават нови запознанства и да премахнат от обкръжението си хора, които ги натоварват. Освен това, здравето им ще разцъфти, ако не пропускат да правят физически упражнения.

Близнаци

Голям късмет очаква Близнаците във финансовата сфера – те ще се превърнат в магнит за пари през март. За да бъде съдбата на тяхна страна, те трябва да успокоят своята непостоянна природа и да се доверят на съдбата да ги води. Освен това, безкористната благотворителна дейност ще се върне положително към тях десетократно следващия месец.

В романтично отношение всичко ще се получи повече от прекрасно, защото необвързаните Близнаци ще получат много внимание, романтични срещи и луксозни подаръци. Представителите на зодията, които са във връзка, от своя страна, ще бъдат приятно изненадани от половинката си.

Риби

Благоволението на звездите и неописуемият късмет през март ще помогнат на Рибите най-накрая да намерят желания баланс между купчината крайни срокове и почивката. Освен това, представителите на водния знак ще имат шанс да станат участник в мащабен проект, който впоследствие ще им донесе завидна финансова стабилност, пише dama.bg.

Началото на годината беше трудно за Рибите – те трябваше да преминат през много трудности, но миналото вече е зад гърба им, защото март месец идва с подаръци и приятни изненади. Единственото, което се иска от представителите на зодията, е да са смели – да не се страхуват да поемат рискове и да опитват нови неща.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай