Издънка в ефир. Голям гаф в слушалката на Лора Крумова

Водещата се скара на екипа в апаратната

Издънка в ефир. Голям гаф в слушалката на Лора Крумова | StandartNews.com

Голяма издънка в ефира на Нова тв. Лора Крумова се ядоса и обясни какво се случва в слушалките в ушите на водещите.

Причината бе непрофесионалното поведение на екипа в апаратната, което ѝ пречеше да води интервюто си с колегата ѝ Александър Симов.

"Моля колегите за тишина в студиото. Освен ако някой не превежда на друг език ... през цялото време някой ми суфлира в ухото", разгневи се Крумова. 

Темата на разговора бе кризата около сформирането на редовно правителство в България. Според Симов и двете коалиции в парламента ще предложат правителство на малцинството, за да се изкарват жертви в кампанията след това. По думите на Симов в уникална ситуация сме. Нямаме политически послания, които да коментираме, има само модели за поведение в джунглата.

"Буквално на третия ден след изборите сме свидетели на животински флирт между първата и втората политическа сила", добави социалистът.

Той изрази мнение, че ПП и ДБ са "влезли в танца на ББ". "Той им каза: „Предложете кабинет”. И те му предлагат, дават му възможност да го отхвърли.

"Изводът, който може да се направи е, че ставаме свидетели на театър. Нито първата, нито втората сила искат да направят правителство", смята той.

Според Симов БСП, които са с 23 депутати, знаят своето място. „В последните 4-5 парламента БСП е гласът на разума. БСП единствена последователно повтаряше едни и същи неща”, смята Симов.

Той отхвърли възможността да има коалиция между ГЕРБ, БСП и ДПС. „Никой никога не е говорил подобно нещо. На етап сме, в който коалициите са невъзможни.

Ако можем да си представим някакъв сравнително позитивен изход, то може би някакъв оптимален вариант е, ако се постигне съгласие за експертен кабинет, със стриктно ограничен мандат, с конкретни задачи. Според мен по-скоро няма да има такова”, каза Симов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай