Издадоха заплатата на Сиромахов. Реакцията е силна

Какво написа в социалната мрежа водещият

Издадоха заплатата на Сиромахов. Реакцията е силна | StandartNews.com

Тръгнаха големи полемики в мрежата за заплатата на водещия Иво Сиромахов.

"Любимият спорт на Ганьо: да пресмята чуждите пари". Това едно-единствено изречение, написано в социалната мрежа Фейсбук от Иво Сиромахов, предизвика вълна от коментари в личния му профил.

"С толкова много книги изкарвате горе-долу 5-6 хиляди на месец... отделно и от Шоуто 1-2 хилядарки. Абе кажи-речи 10 000 на месец вадите, г-н Сиромахов!", къде с ирония, къде полусериозно коментира публикацията му потребител.

На когото Сиромахов не остава длъжен: "Зимам над осемстин лева на месец".

"Ама това си е национален спорт бе, г-н Сиромахов, нема по- голем кеф от това да седнеш вечер пред телевизора с чаша ракия и да разследваш комшията Петров откъде е извадил кинти за газова уредба на голфа и нова PVC дограма за гарсониерата. Уж няма пари, пък гледай го, моля ти се!", подкрепя го друг човек.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
13 Коментара
progressive
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи
Ели
преди 1 месец

Луд умора няма. Импотент нещастен, чикиджия отчаян.

Откажи
Ротер
преди 1 месец

Беше интересен донякъде в шоуто,сега вече е слуга на управляващите….може да се прекръсти на Мизерников или Българомразещия

Откажи
7/8 ТВ
преди 1 месец

Единствената НЕПЛАТЕНА МЕДИЯ!!! ИСТИНИТЕ СЕ ГОВОРЯТ САМО В ТЕХНИТЕ ПРЕДАВАНИЯ ВСИЧКИ ДРУГИ ПРОПАГНАДНА ЕВРОПУМИЯРСКА ГНИЛОЧ БЪЛВАТ!ЗАПАДА Е ЕДНА ОГРОМНА ЛЪЖА И НИЩО ДРУГО ПЪЛЕН ВЪЗДУХ СА!!!!

Откажи
HoHo
преди 1 месец

Главни букви....правопис на 4-класник от Столипиново.....пълен мизерник си..😉

Откажи
Асан
преди 1 месец

Като тебе, идиот,пълен с въздух...

Откажи
Иванов
преди 1 месец

Тоя и всички свързани с дългуча чалгари и милионер бая забогатяха и богатеят от правене на нищо

Откажи
Мария
преди 1 месец

Ето ви още един от хрантутниците.Кажете ми едно полезно дело направил ли е той за някого? Безсмислено лаене и нищоправене, но за много пари...

Откажи
ГАРОВ
преди 1 месец

Кой го пуска да пише този краварски боклук.и измекяр за жълти центчета продаде държавата си

Откажи
Не ми е до селяни
преди 1 месец

Точно Сиромахов не е интересен на много от гледащите предаването на Слави.То и от там тръгна да му спада рейтинга ако ще и голф с лети джанти да подарява едно нещо като залези и се забравя .Някой спомня ли си за Къци Вапцаров и неговото шоу Невада !!¡

Откажи
Камен
преди 1 месец

За мен Иво Сиромахов е талантлив актьор и добър водещ на шоу! Като писател го знам още от публикациите му във вестник Стършел, но не съм очарован от първите му книги, което между другото сподели и издателя му. В този дух мисля, че парите имат по-малко значение, тъй като за добра работа се полага добро заплащане. Самият факт, че заменя Слави вече трета година говори сам по себе си! Останалите коментари са просто дребнавости и завист.

Откажи
Йокин
преди 1 месец

Имаше, предаване на ТВ Пловдив,КОЙТО МОЖЕ,ГО МОЖЕ".ДРУГУТЕ,САМО ЗАВИЖДАТ!!!

Откажи
Овцете са си овце.
преди 1 месец

В ЕС и САЩ няма такова нещо като круене на заплатите. Там са публипно обявени. В БГ ги крият щот не могат си доказа доходите. Само овцете го баламосват, за криене на доходи и заплати, и само в мафиотскитв държави се популяризира незнанието!!

Откажи