Иво Аръков с голямо решение след "Капките"

Какво следва за актьора

Иво Аръков с голямо решение след "Капките" | StandartNews.com

След участието му в "Като две капки вода", където сътвори истинско шоу с почти всяко едно от превъплъщенията си, Иво Аръков е решил да се пробва и на ново поприще.

Актьорът вече е готов да атакува музикалната сцена с доста сериозен проект, който още отсега се очаква с огромен интерес предвид всичко, което той направи на сцената на "Капките".

Аръков вече работи активно и по подготовката на песните за първия си албум, а за да е на такъв етап сега, означава, че е стартирал далеч преди появата си в "Капките".

Самият той признава наскоро, че афинитета му към музиката датира още от своите детски години, но заради актьорската професия, която избира, музикалната му кариера остава на заден план.

"Като две капки вода" е едно шоу с уникални предизвикателства и смятам, че ме подготви за нещо ново. Имам нов музикален проект и до края на годината, надявам се, и дебютен албум. Към момента подготвям така наречения малък албум, който ще бъде пуснат до края на лятото. Най-новия сингъл очаквайте до броени дни", споделя наскоро Аръков пред "Телеграф". И добавя, че след две седмици феновете му могат да очакват и дебютен албум, и сингъл.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай