Историята на Зори, която се гушкаше с Роби Уилямс

Историята на Зори, която се гушкаше с Роби Уилямс | StandartNews.com

Страхотна находка за колегите от Е-79. Те накараха да проговори 31-годишната Зорница Спирова, която беше избрана да се качи на сцената от самия Роби Уилямс. Младата майка, родом от Благоевград, още не може да си урегулира дишането от вълнение след уникалната среща пред 35 000 меломани в Бургас. След 7 август Зори вдига телефона си само на познати номера, които са на най-близките й хора. От сайта www.e-79.com изпитаха затруднения, докато се свържат с нея, но за това помогна преди всичко ходатайството на баща й Любомир Спиров.

„В София живея от 2003 година. Човекът до мен се казва Иван Иванов, а дъщеря ни - Любов (кръстена е на баща ми - Любомир). Тя навърши една година миналия месец", започна разказа си Зори. „Завършила съм актьорско майсторство в частния колеж "Любен Гройс", а сега се подготвям за държавен изпит в магистърска програма "Артистични психо-социални практики и психодрама". В момента съм се концентрирала върху психодрамата и майчинството. Препрочитам Фройд, Морено, Пол Холмс, Шекспир, Давид Йерохам и, разбира се слушам хубава музика. Иван е завършил Тонрежисура и е музикант. Известен е с участието си в главната роля в мюзикъла Jesus Christ Superstar, поставен от държавен музикален и балетен център "Стефан Македонски".

С предишната си група има награда за откритие на БГ радио, а в момента работи върху нов музикален проект. Малката ни принцеса я водим на концертите на баща й откакто е в корема ми. Това лято бяхме заедно с нея на фестивала "Цвете за Гошо", където свири групата на Иван. Гледала съм на живо у нас и в чужбина концерти на George Michael, Depeche Mode, AC DC, Bon Jovi, Red Hot Chili Peppers, Metallica, Ramstein, Faithless, Roxette, Madona и др.

Други любими изпълнители са The Doors, Nirvana, U2, Michael Jackson, а от българските: Casual Threesome, Графа, Васил Найденов, Митко Щерев, адмирирам също и работата на Слави Трифонов", така Зори задъхано и емоционално свали своето CV.

„Разбира се, че съм закърмена с музикалната култура на моите родители. Баща ми оформи в мен критерия за хубава съвременна музика. От малка у нас се слушаше ежедневно Deep purple, Queen, Rolling Stones, Led Zeppelin и The Beatles, което после ми помогна да открия Robbie Williams. Любовта ми към музиката ме свърза и с Иван - видях го на сцената."

Музиката за Зори е не само развлечение, тя е начин на мислене. Детската им стая в Благоевград, на нея и сестра й Дани, която сега живее и работи в САЩ, още е облепена от пода до тавана само с плакати на Роби. Не случаен е фактът, че спойката на голямата им любов със съпруга й Иван Иванов, който освен тонрежисьор, е и китарист. Те са щастливи с едногодишната им принцеса Любов, която слуша в захлас песните на баща си и... на Роби Уилямс.

Зори много убедително доказа своята артистична дарба на сцената на Spirit в Бургас, когато избора на британската попзвезда Роби Уилямс падна върху нея. Той я покани, придърпа я към себе си и гальовно я попита: „Как се казваш?" Първо той не я разбра, когато тя го прегърна през рамото и му прошепна в ухото „Зори", но тя повтори името си и попзвездата се увери, че тя не му е промълвила „Sorry".

Трудното за изговаряне от англичани българско име Зори той в началото замени със Сюзън, но пoсле се поправи и се обръщаше към нея със Зори през цялото време на уникалната им среща в леглото-параван. "Искаш ли да си легнеш с мен, Зори" я попита и след нейния утвърдителен отговор той директно я заведе за ръка зад паравана, като я закачаше и гъделичкаше с нос по шията й.

Сцената се разигра, когато той изпя еротичния си хит "Candy". Зори много убедително влезе в ролята на негова партньорка, прегърна го с дясната си ръка, а лявата я спусна между нея и шотландската му пола. Тя танцуваше в „леглото" с лошото момче на Англия, дори изпя заедно с него парчето. После звездата я занесе на ръце до приятелките й във фронт стейджа. Кулминацията на нейното вълнение настъпи, когато следващата песен Роби посвети на нея. Той изпя баладата „She's the One", гледайки я през цялото време право в очите.

„Аз съм обикновена млада жена. Срещата ни беше повече на енергийно ниво. Той ми каза: Ти наистина си много красива, а аз отговорих - ти също! След това ми каза: Свърши ми страхотна работа, а аз му отговорих: Ти си легенда! Срещата с Роби е нещо, което никога няма да забравя и ще нося винаги в себе си, за да ме топли и усмихва. Ако трябва да я определя с една дума – да, срещата ни беше Космос", завърши емоционалната си изповед Зорница Спирова, „ЕДИНСТВЕНА" ЗА Роби Уилямс на сцената в Бургас, завършва материала на колегите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай