Истината за посещението на Хари в Лондон

Принцът прекара по-малко от 24 часа на родна земя

Истината за посещението на Хари в Лондон | StandartNews.com

Часове след съобщението за диагнозата на крал Чарлз, Хари взе нощен полет от Лос Анджелис до летище Хийтроу в Лондон. Малко след стъпването си на родна земя принцът се срещна с баща си в Кларънс Хаус - резиденцията на краля в столицата.

Решителен ход от Уилям, Бъкингам мълчи за Чарлз

За всички се оказа изненадващо, че срещата на баща и син продължи по-малко от 45 минути. Хари напусна Кларънс Хаус по-малко от час след пристигането си, а малко след това Чарлз и съпругата му Камила се отправиха към Бъкингамския дворец, откъдето излетяха за замъка Сандрингам, където кралят ще почива известно време.

Именно последното е една от причините срещата между Чарлз и Хари, които не са се виждали от коронацията през май 2023 г., да продължи толкова кратко. Самият принц още днес - 7 февруари, е забелязан отново на Хийтроу, откъдето вероятно лети обратно към Калифорния.

По-малко от 24-часовият му престой също има логично обяснение според кралския експерт Полин Макларън. Тя казва пред Daily Express, че по-дълъг престой на Хари във Великобритания би събудил съмнения за това колко тежка в действителност е диагнозата на краля, предава lifestyle.bg.

Освен това самият Хари има ангажименти в близките дни - двамата със съпругата му Меган Маркъл ще пътуват за Канада следващата седмица, за да отбележат година до началото на първите зимни Invictus Games, които ще се състоят във Ванкувър и Уистлърс догодина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Emo
преди 2 месеца

Sto ni zanimavat s tia reptili???!!

Откажи