Истина? Шокиращо разкритие за Деси Стоянова

Какво става с водещата

Истина? Шокиращо разкритие за Деси Стоянова | StandartNews.com

Брачната халка на Деси Стоянова е изчезнала от пръста й. Красивата водеща на предаването "Преди обед" по Би Ти Ви напоследък не е засичана в компанията на мъжа си Велислав Русев. Възможно е двойката да е разделена след връзка, продължила повече от 20 години. 

Проверка на "Уикенд" показа, че Деси Стоянова не се е разделяла с брачната си халка през цялото време, откакто е станала водеща на "Преди обед" през 2011 г. На всичките си снимки, включително на фотографиите си като рекламно лице на различни продукти, тв звездата е носела задължителното за омъжените дами бижу. Това обаче е продължило до 20 март. На тази дата са били публикувани последните кадри на Деси Стоянова с брачната й халка.

Снимките могат да се видят на официалната страница на "Преди обед" във Фейсбук. От следващия ден водещата е започнала да излиза в ефир без халката си – нещо, което не направи впечатление на никого в продължение на цели 6 месеца. Ако водещата беше жена, която по принцип не държи на условности като брачните халки, носейки ги от дъжд на вятър, това би било в реда на нещата. Тя обаче не е от този тип жени, затова изчезването на бижуто предизвиква много въпроси.

Каква може да е причината за свалянето на халката? Логичният отговор е развод или най-малкото – раздяла с мъжа й Велислав Русев. Връзката на двойката е от 2000-та година, а бракът – от 2006-а. Семейството има близнаци, които вече са тийнейджъри. До миналата година водещата не пропускаше да отбележи в социалните мрежи годишнина от сватбата си, публикувайки снимки с Велислав, гарнирани с емоционални коментари по темата.

Това лято обаче тя не е пуснала нищо. Отбелязала е единствено своя 48-и рожден ден, който е седмица преди годишнината. Съдейки по публикуваните снимки, го е празнувала с бившите си колежки от Би Ти Ви Ани Цолова, Миролюба Бенатова и Дарина Сарелска. Съпругът й не се вижда на снимките. На светските събития, които Деси посещава, тя също се появява сама. Това е допълнителен знак, че не всичко с половинката й наред, тъй като само допреди няколко месеца Велислав я придружаваше навсякъде. 

Има ли нов мъж в живота на водещата? Говори се, че тя не е от жените, които са готови да лесно да скочат от една връзка в друга.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай