Истина? Колко струва бебето на Камелия

И откъде идва то

Истина? Колко струва бебето на Камелия | StandartNews.com

Твърде любопитна новина около бебето на Камелия.

Тя вероятно е една от хилядите жени, но пък малкото в България, успели да сбъднат мечтата си за дете чрез сурогатна майка в Украйна. Това се коментира усилено от Великден, когато обичаната фолк певица, която празнува 52-ия си рожден ден на 10 януари, обяви неочаквано дори за най-близките си радостната вест, че с любимия ѝ Цветин имат бебе.

"Благодаря на всеки помогнал за раждането ти, мило наше всичко", сподели Камелия навръх празника, с което затвърди всеобщото мнение, че с Цветин са станали родители чрез сурогатна майка. Хитовата изпълнителка е намеквала, че изключва варианта да осинови дете. Освен това на снимката, която публикува в Инстаграм, бебето, за което все още се пази в тайна дали е момченце или момиченце, изглежда твърде малко, за да е осиновено, пише "Уикенд".

Причината да се допусне, че въпреки войната и всички съпътстващи рискове и обстоятелства, произтичащи от нея, Камелия е ползвала услугите на сурогатна майка тъкмо от Украйна, е, че това е една от държавите, в които процедурата е разрешена и законово регламентирана. Нещо повече, в Украйна т.нар. комерсиално сурогатно майчинство е индустрия за милиони.

Най-често се ползват услугите на агенция. Цената може да достигне порядъка на 30-40 000 евро, което минава даже за евтино в сравнение например със САЩ, където услугата може да достигне и 120 000 долара.

Тези финансови пакети обхващат медицински и правни процедури, както и заплатите на сурогатните майки. Говори се, че най-често жените, износващи децата на двойки с репродуктивни проблеми, получават около 15 000 евро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай