Неделя,

Ифтар събра вярващи в две села

От: Администратор -
Ифтар събра вярващи в две села
A
A
A

Много вярващи се събраха на вечеря - ифтар в село Малиново, община Ловеч. Тя е организирана от Областният съвет на ДПС Ловеч по случай свещения месец Рамазан. Това съобщиха от пресцентъра на ДПС.

На ифтара присъстваха Народният представител Джейхан Ибрямов, наместникът на районния мюфтия за областите Ловеч и Плевен -Неджатин Неджипов, имамът на с.Малиново - Ешереф Кючук, имамът на гр.Ловеч - Ибрахим Хасанов, Областният председател на ДПС-Ловеч Сурай Велиева, Областният председател на Младежко ДПС-Ловеч Ванко Иванов, общинският съветник от ДПС Теодор Арсов, Фатме Моллова- председател на Областна контролна комисия, както и представители на Джамийско настоятелство с.Ряховците, допълват от партията.

Вчера се състоя и вечеря-ифтар в с. Костандово,общ. Велинград. На нея присъстваха присъства председателят Мустафа Карадайъ, зам.- председателите на ДПС доц.д-р Алиосман Имамов, Ахмед Ахмедов, Филиз Хюсменова, Янко Янков,членове на ЦОБ Йордан Цонев и Нигяр Джафер, областният председател на ДПС Пазарджик Юмер Хамза.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички