И Мариана Попова се маха! Тежки обвинения

Тук е болно общество, каза певицата

И Мариана Попова се маха! Тежки обвинения | StandartNews.com

Мариана Попова е готова като Зуека да напусне България.

"При първа възможност мисля, че е време да се махаме от това място, на което живее едно болно общество", коментира желанието си да напусне България, след като се излекува от вируса, певицата Мариана Попова пред bTV, предаде Марица.

Секси певицата провокира обществен дебат, след като публикува в профила си гневен коментар, в който посочи концерта на Лили Иванова в Пловдив и футболните мачове като виновни за разпространението на болестта, защото там се е събирала публика извън допустимото според мерките.

"Искам да благодаря от сърце на Лили Иванова, на двата най-любими отбора на България - "Левски" и ЦСКА, също и на всички антиваксъри и всички останали ненормалници за това, че аз и Кати сме с Ковид. Най-много благодаря на правителството, което не зная къде е и не вижда ли какво се случва по зали, стадиони и навсякъде. Бясна съм", гласеше написаното, което тя впоследствие изтри.

Днес в тв ефир тя припомни, че последният й концерт е бил в Бургас при 50% присъствие на публиката. Тя е на мнение, че е редно хората превантивно да се тестват.

"Ваксината е личен избор. Разсъждавам и чета много по темата, но си признавам, че ме е страх да се ваксинирам", сподели Мариана. Съпругът й Веселин Плачков също не е ваксиниран, но е преболедувал. "Сега имам много антитела. За момента не смятам да се ваксинирам.

Докато мога да не вкарвам химикал в себе си, бих го направил. Но в момента, в който нямам антитела, единствената защита е ваксината и заставам зад ваксинацията“, категоричен бе той.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай