Хороскоп: Мистериозни грешки дебнат на 13 май

Хороскоп: Мистериозни грешки дебнат на 13 май | StandartNews.com

Меркурий и Венера ни носят спокойствие

Най-накрая да си отдъхнем. След четири напрегнати месеца от началото на 2014 г. вече знаем какво искаме. Някои дори са наясно с надеждите и очакванията на отсрещната страна и са установили какви отговорности могат да понесат. Обединява ни усещането, че сме стигнали до познанието за границите на собствените възможности.

След 10 май светът ще заживее в една по-спокойна атмосфера. Точно такава - относително спокойна, обещава да е разглежданата седмица. Трябваше да поставя пояснението "относително" заради активната роля в събитията на нарочна дезинформация. Тя ще е в състояние до 13 май да провокира недоразумения и мистериозни грешки. Следват няколко много интересни дeна под "егидата" на взаимнохармоничните Меркурий и Венера. В тяхното взаимодействие няма нищо егоистично и себедостатъчно и те пръскат в световната атмосфера "духа на тясното сътрудничество".

(Астрологична прогноза за периода от 10 до 16 май 2014 г.)

ОВЕН

Готови за авантюри

Тази седмица вашият неспокоен дух е настроен авантюристично. Търсите, пробвате, дегустирате живота, отношенията, връзките и контактите, върху които смятате да стъпят плановете ви за бъдещето. Нали не сте очаквали друго, след като знаете, че планетата Венера (ВЕНЕРА), покровителката на любовта от небесния свод, е във вашия знак. Нямате време за губене и не се успокоявайте, че нещата трябва да се случват по реда си, без да се избързва. Напротив. Имате нужда от своето творческо нетърпение. Бъдете инициативни и в отношенията с противоположния пол. Така си гарантирате успех във връзките. Не се притеснявайте, че ще прекалите, защото гърбът ви се пази от дипломата Меркурий.

ТЕЛЕЦ

Предложете партньорство на 12 май

Целите сте в слух. Очаквате промени. Сигурни сте, но не издавате надеждите си. Наумили сте си да запазите пълно мълчание, докато събитията не подскажат, че вървят в желаната посока. Трудно ви се удава да владеете страстите си, а и вече не е необходимо. Време е да планирате конкретни стъпки, за да канализирате енергията си. Денят 12 май е изключително подходящ за провеждане на разговори. Преценете кому да предложите партньорство. Съветвам ви да заложите на родените под другите два знака от "земния тригон": Дева и Козирог. В тяхната компания ще се почувствате сигурни и ще избегнете натиска от страна на нетърпението си, чието вмешателство в действията ви на този етап е повече от нежелателно.

БЛИЗНАЦИ

Нови приключения

Оглеждате се за нови приключения и за нови приятелства. Не можете да скриете, че ви е скучно. Мислите ви летят към едно много по-цветно, пъстро и безгрижно бъдеще. Всеки от нас има нужда от моментите за мечти. Сега е дошъл вашият ред. Още повече, че седмицата не е натоварена с много делови ангажименти, а онези, които изникват, се решават бързо и не задържат вниманието ви. Не се подвеждайте прекалено по външното спокойствие, защото на 14 и 15 май носят информации, които непременно трябва да бъдат проверени. Присъствието на много подробности и детайли в нечии обяснения трябва да ви подскаже опит да се прикрие една истина. Планетата Меркурий (да се постави в лупичката) е на ваша територия: редно е да осъзнаете, че хубавите приказки невинаги си отнасят за хубави дела.

РАК

Слушайте интуицията си

Важно звездно съчетание на планетите от близък порядък до нашата Земя (плътни шестдесет ъглови градуса между Меркурий и Венера) се грижи за вашето добро настроение. Причините за уплътняването му през разглеждания период са поне две. От една страна, вие знаете как да защитавате правата и да отстоявате вижданията си. От друга страна, проявявате засилен интерес към отсрещната страна, към другия пол и сте готови на инициативи за задълбочаването на връзките и приятелствата. Това няма да остане незабелязано. Още през почивните дни, 10 и 11 май, срещите и разговорите ще наситят с нови идеи и намеренията ви. За да се реализират, имат нужда от повече вътрешна убеденост. Съветвам ви да се доверявате на интуицията си.

ЛЪВ

Семейни страсти

Трябват ви сили, за да овладеете емоциите и чувствата си. Седмицата ви има буен и на моменти непредвидим характер. Всичко в делника ви ще се случва бързо, докато страстите ще ви връхлитат мигновено. Преди да им позволите да променят живота ви, защото и това може да се случи, постарайте се да разговаряте с онези, които трябва да са посветени в намеренията ви. Знам, че сте направили своя избор, но и околните трябва да се убедят, че сте прави. Пригответе се от 10 май до 14 май да обсъждате надълго и нашироко актуалните семейни въпроси. Ще постигнете много за уталожването на напрежението във фамилията, ако взаимно се убедите да приемате по подобаващ начин промените в живота. Не си затваряйте очите за тези проблеми. Ще сте по-уверени, ако знаете, че у дома ви всичко е спокойно.

ДЕВА

Сменяте адрес

Отворени сте към света. Нуждаете се от повече информация за онова, което се случва по неговите широки пътища. Нищо чудно, че приемате реалността на своя делник като скучна, а общуването с добре познатите лица от него за голямо бреме, но на вибрациите на хармоничните Меркурий и Венера (МЕРКУРИЙ И ВЕНЕРА) ще реагирате различно. Някои ще търсят възможност да "раздвижат" контактите си, други ще се запишат на езиков курс или на курс по танци, защото смятат, че им трябват информация и сили, за да пътуват, да пътешестват, а защо не и да променят местонахождението си? И все пак, не забравяйте за реалността, където от вас очакват да сте повече време с близките си, да разкриете на някого чувствата си.

ВЕЗНИ

Харчете разумно

Целеустремени сте и знаете какво искате. Нищо няма да е в състояние да ви отклони от предначертаното. Много нови моменти ще намерят територия в тази ваша седмица. Те ще са най-вече в сферата на професионалното. Служебни и бизнес интереси ви ръководят при подреждането на програмата за 10 и 11 май. Това ще са единствените ви по-свободни дни от периода. Невъзможно е в надпреварата с времето да се разминете без недоразумения или прибързани решения. Преди да направите важна крачка, съветвам ви да преценявате много внимателно дали да си позволите нови разходи и разточителни решения. На 13 и 14 май парите, които не ви достигат, ще ви създадат немалко проблеми. След като ги подсигурите, веднага начертайте вариант за тяхното възстановяване.

СКОРПИОН

Давате съвети

Вие сте жив пример за останалите единадесет зодиакални представители. Цените семейните ценности, търсите начин да уплътните хармонията в брака и партньорството и искате да направите най-доброто за своите деца, които сега застават пред важни житейски решения. Няма как да се съсредоточите върху своята персона, когато толкова хора около вас правят важни стъпки и ви дават шанс през събитията в техния живот да осмислите своя. На 13, 14 и на 15 май се пригответе да давате пари, съвети, подкрепа без да се замисляте за своите интереси. Някой от членовете на семейството ви очаква от вас да постъпите точно така. И нещо съществено. Направете всичко това, без да се самоизтъквате, приемете позиция извън светлините на сцената и ще останете доволни от стореното.

СТРЕЛЕЦ

Без разправии

Не всички ваши намерения ще намерят поле за изява. Не защото не ви достига вдъхновение или издръжливост. И от липса на чувства не страдате. Вие сте готови да се впуснете в приключения и авантюри, ако прецените, че това е прекият или лесен път до целта. Става ясно, че сега от вас не може да се очаква да постъпвате принципно. Имате своето извинение. То се казва: Меркурий в срещуположния зодиакален знак на Близнаци и оформя комформисткото ви поведение на нагаждане и напасване към пейзажа. Повече от добре осъзнавате, че точно сега не ви трябват разправии, а още по-малко конфронтации. Следвайки тази ясна и точна линия, на 15 май ще се поздравите с победа. Тогава някой ще признае авторитета или върховенството ви.

КОЗИРОГ

Направете си кътче за релакс

Напоследък се преуморявате. Вярно е, че има сериозен резултат от усилията ви, но не всичко се измерва с пари. Дните предполагат разпускане и вие можете да си позволите повече отдих и по-малко задачи. Специално за 10-12 май включете в програмата си кратки срещи за обмяна на информация, която ще ви е полезна за подготовката на предстоящите ваканционни дни. По-същественото е, че по този начин ще подтикнете подсъзнанието си да отпочива, а вие да се зареди с полезна енергия в точният момент за дългосрочно планиране. През делничната част от периода, редувайте обичайни задължения с приятни разговори с близките хора, по времето на които да обсъдите възможностите за промяна в интериора на дома ви, за раздвижване на подредбата му с оглед на задачата след работа и в свободното време да имате свой кът за релаксиране.

ВОДОЛЕЙ

Не се вдетенявайте

Нова вълна от интереси залива водолейската територия от зодиака. Няма как точно вие да не попаднете под мощта й. За какво иде реч ли? Промените в звездния парад от началото на май все по-ясно се различават в поведението ви. Дори да не сте го планирали вниманието ви отново и отново се спира върху развитието на по-младите и търсите начин да ги подпомагате, за ги ориентирате. Ако това не са вашите деца, към които имате подразбираща се отговорност, то ще са подрастващи, които разбират, че могат да се поучат от вас. И едно предупреждение: дано да не се увлечете прекалено по привлекателността на младостта и да поискате покрай нея да се подмладите. Тук в действие влизат Меркурий и Венера (МЕРКУРИЙ И ВЕНЕРА), които няма да се поколебаят да направят за смях онези, които забравят кои са и къде са.

РИБИ

Делба на имущество

Благоприятният небесен климат влияе положително на настроението ви. Не се колебайте да общувате. Престрашавате се да допуснете до себе си хора, които не са от вашия социален кръг. Дали сте променили мнението си за тях? Едва ли. Преценявате, че надменността не ви прави чест и показвате колко се вълнувате от проблемите на заобикалящите. През дните от 12 до 15 май следват интересни и смислени разговори в семеен или в по-широк фамилен кръг. Възможно е да става дума за подялбата и разпределението на общи имоти, имущество, наследство. Ще ви подкрепя, ако пристъпите към уреждане, урегулиране или приключване на тези въпроси. В тази ситуация основна роля ще са на чувствата ви. Отсрещната страна е човек, към когото не сте безразлични.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай