Халваджиян със смайващи думи за Ванга

Продуцентът разказа за интересна случка с пророчицата

Халваджиян със смайващи думи за Ванга | StandartNews.com

Ванга изгонила бащата на продуцента Магърдич Халваджиян, защото той не вярвал в паранормалните й способности.

Майката на телевизионера посетила пророчицата още преди раждането му в компанията на съпруга си-куклен артист. Той обаче бил скептичен към възможностите на Ванга и не пожелал да влезе в къщата й. Балерината Юлия обаче пристъпила прага и още от вратата петричкият феномен отсякъл:

”Кажи на онзи арменеца, дето седи на двора отвън, да си тръгне, щом не вярва в мен. И майка ми си глътнала граматиката. Баща ми винаги имаше обяснение за тези неща. Според него майка ми е обяснила вътре, че има гадже арменец, който я чака навън и не иска да влезе. Те така правят врачките: събират предварително информация и после хоп-познават”. Е щеше да е много лесно, ако беше така. Баща ми в по-късните си години много е говорил за това и викаше: Абе, аз не го разбирам това, но не мога да го отрека. Сигурно има нещо. Да, сигурно има нещо. Аз например вярвам, че не сме сами във вселената. Вярвам в извънземни.”, пише Магърдич Халваджиян в автобиографията си „Без реклами”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
kippin
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи