Гуинет Полтроу държи дори мъжа си на метър разстояние

Звезди пазаруват с маски и ръкавици

Гуинет Полтроу държи дори мъжа си на метър разстояние | StandartNews.com

Гуинет Полтроу призна, че държи дори мъжа си на метър разстояние, когато са на пазар в хипер маркета. Актрисата и продуцентът Брад Фалчък са екипирани с маски, ръкавици и очила, докато снабдяват домакинството си с продукти. Двамата най-често посещават фермерския пазар до дома им. „Сваляме всичко, едва когато се убедим, че входните врати са здраво заключени зад гърба ни“, споделя Гуинет, която излиза на улицата, само ако е крайно наложително.  Свободното си от снимки време използва за генерално чистене, четене и писане на книга. „Сигурно ще се науча да свиря на нещо или ще усвоя програмирането“, споделя Полтроу.

Кейт Хъдзън не е излизала много време от дома си, защото още при първите сигнали за пандемия е заредила килерите с всичко необходимо.  Но споделя в социалните мрежи, че скоро на семейството ще се наложи все пак да пазарува – или тя ще се пусне по магазините, или мъжът й, Дани Фуджикава. Актрисата от Австралия Колет е побързала да се прибере в родината си след финала на снимките за най-новия филм на Гийермо дел Торо. Тя споделя, че й предстои самоизолация, за да се убеди, че не е пренесла вирус в Сидни. Ева Лонгория пък я изби във фешън паника – „отчаяната съпруга“, която носи най-вече скъпи тоалети от Италия, си е купила шевна машина, тъй като я е страх да носи дрехи от Ботуша.  Никълъс Кейдж също се подаде на паниката. Според очевидци, той дезинфекцирал не само ръцете си, но и устните и ноздрите си, което едва ли най-безопасното нещо на света. Хю Джакман, който преди време успешно се отърва от опасна диагноза, пък реши да се пошегува – засне видео, в което с танцови стъпки показва как е правилно да се мият ръцете. Хейтъри веднага го заклеймиха – банята му била прекалено разкошна и хабял прекалено много вода за всяко миене. „Имате пълно право. Затваряйте крана, докато насапунисвате ръцете си. Трябва да пазим себе си и планетата“, написа Върколака.  

Хайди Клум пък призна, че била много изплашена, след като се завърнала с кашлица, хрема и температура от журиране на „Америка  търси таланти“. Тя веднага останала вкъщи. За щастие, тестовете на Хайди и на мъжа й се оказаха отрицателни. Софи Търнър от „Игра на тронове“ тиражира снимки, на които с мъжа си са „декорирани“ с плътни черни маски.  Тя наистина има причини за притеснения – оказва се, че страда от астма, макар и в много лека форма. Деми Ловато е сред звездите, които са успели да се запасят с купища маски и ръкавици. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай