Готов ли е Цитиридис за деца

Новогодишният късмет на водещия бил "Ще купуваш биберон"

Готов ли е Цитиридис за деца | StandartNews.com

Николаос Цитиридис потвърди, че шоуто му се завръща на 1 февруари в ефира на bTV. Водещият даде откровено интервю, в което споделя, че като дете никой не вярвал, че той ще успее в телевизията.

"Когато бях малък, исках да правя точно това, което правя днес. Никой не ми вярваше, когато казвах, че някой ден ще имам мое си предаване, но ето ни днес тук. Сега аз не вярвам, че всичко това се случва наистина", признава Нико пред "Лицата на града".

Относно славата той споделя: "Донесе ми контакти, приятели, неприятели, пари и ноу хау. Начертаха ми един цял нов път. Знанията, които придобих за последната година, не могат да бъдат научени в нито един университет или училище. Работата в тази сфера, особено на оборотите, на които с екипа бачкаме, може да те научи на безброй неща. От чисто техническите като това как да се самоокабеля и напудря, до това как работи психологията на зрителя и рекламодателя. Шоуто и славатa ми донесоха и още много верни фенове, които ценя искрено, целувам ги даже, да си знаят".

Наскоро Нико призна, че си има гадже и е намерил точния човек. Той обаче изглежда, че изцяло се е посветил на мечтаната си кариера и все още не е готов за деца: "От новогодишната баница ми се падна "Ще купуваш биберон". Аз писах късметите и ги написах така, че да има повече от един смисъл. За тази година се надявам да купувам биберон на детето на близък приятел. Нататък ще видим, в момента мисля и се чувствам като предизборен плакат – работа, работа, работа".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай